Když tě miluje Skot přehled

Když tě miluje Skot
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483272/bmid_kdyz-te-miluje-skot-UAE-483272.jpg 3 33 33

Něžně romantický, ale i drsně realistický příběh volně navazující na román Když tě zachrání Skot. Příběh je zasazen do amerického prostředí státu Mississippi v období americké občanské války. Abigail Jensenová neúnavně pracuje, aby udržela svou malou farmu ve státě Mississippi. Domnívá se, že nepotřebuje ochranu, ale když farmu napadnou nájezdní lupiči a zapálí ji, vděčně přijme laskavost mladého důstojníka, který se zde objeví v pravou chvíli a nabídne jí, že ji doprovodí do blízkého města. Je to Matthew MacEnroy, který se přidal do boje za svůj „adoptivní“ národ poté, co byli zraněni jeho dva bratři. Teď mu osud postavil do cesty hrdou a nezávislou krásku, kterou má ochránit. Voják by však neměl propadnout silným citům, i když ho nádherná žena nesmírně přitahuje. Když je Matthew zaskočen a zraněn v křížové palbě, Abigail převezme vedení a podnikne s ním dlouhou cestu do údolí, kde bratři MacEnroyové žijí. Celou dobu o něj něžně pečuje...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag

When You Love a Scotsman, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když tě miluje Skot. Přihlašte se a napište ho.

kacenka6144
17.09.2024 3 z 5

Váhám mezi 3 a 4*. Ale když si v hlavě promítnu starší autorčiny knížky, tak musím dát 3. Žádná pořádná zápletka, všechno jde tak nějak lehce a samo. A podle fotky na obálce určitě nečekáte historickou romanci, ale spíš něco ze současnosti.

Satan-démon
21.03.2024 3 z 5

nějak mi nesedl děj přímo uprostřed války, asi mám radši když je to fakt klasická romantika s nějakou zápletkou

Ivusak7
22.01.2023 3 z 5

Slabší o proti prvnímu dílu nic moc se tam neděje, za mě oddechové čtení. Autorka má lepší knížky.

Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021

Kniha Když tě miluje Skot v seznamech