Sedm rozchodů Amy a Craiga přehled

Sedm rozchodů Amy a Craiga
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457077/bmid_sedem-rozchodov-amy-a-craiga-pribeh-9ou-457077.jpg 3 171 171

To nejhorší v Craigově životě je zároveň tím nejlepším: Amy. Amy a Craig jsou tím nejméně pravděpodobným párem, jaký si dokázali představit. Samotářský Craig se s kamarády stýká pouze při hraní Dračího doupěte, zatímco krásná a inteligentní Amy je všemi oblíbenou předsedkyní hned několika studentských útvarů. Přesto však tito dva skončí spolu. Dokud se ovšem Amy s Craigem nerozejde. Potom se k sobě vrátí a rozejdou se znovu. A tak stále dokola a dokola – dohromady sedmkrát… Amy a Craiga čeká poslední rok na střední škole a zatímco zodpovědnost dospělého života se neodvratně blíží, jejich životy rozvíří bouřlivý vztah plný rozcházení a scházení připomínající kaleidoskop radosti, bolesti i smíchu. Z podobně rozmanitých dojmů se skládá i samotný příběh, hořkosladké a tragikomické vyprávění, ve kterém autor s cynicky vtipným nadhledem barvitě líčí strasti i slasti zážitku první lásky a poutá jím čtenáře až do poslední strany.... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , King Cool

The Seven Torments of Amy and Craig, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sedm rozchodů Amy a Craiga. Přihlašte se a napište ho.

verdulos7977
27.12.2024 3 z 5

Za mě bohužel. Jako asi většinu mě odradil začátek, kde je spoiler a vlastně jsem věděla, jak to skončí. Dala jsem ale knize a příběhu šanci. Vlastně to bylo docela zábavné čtení. Určitě bych vyzdvihla lehkost psaní a Craigovu postavu. Byl vtipný, hravý a veselý. Ta mě neskutečně bavila. Amy mě nudila .. Prostě taková trochu jednodušší holka, která si hraje na něco více. Průměrné hodnocení dávám určitě za snahu něco napsat. Ne každého ale zaujme kniha s konce na začátku a časová osa, u které jsem se musela vracet zpět, abych trochu porozuměla tomu, o co v daném datu právě jde ...

Kristýnka_28
26.07.2024 3 z 5

(SPOILER) Knihu jsem už jednou četla a pamatuji si, ze jsem byla od začátku trochu zklamaná, protože autor hned v prologu vyspoileruje konec . Když se mi naskytla příležitost přečíst si knihu ještě jednou , neváhala jsem. Kniha se mi tentokrat četla o něco lepe , možná prave i diky tomu, že už ji znám . Craig byl sice trosku podivin v pravem slova smyslu. Mnoho z jeho činu me nutili smát se nahlas ( " miluju tě jako závislák na heroinu miluje kilo heroinu"). Amy jsem odzacatku neměla rada, protože to , jak neustále lámala craigovi srdce od ní bylo opravdu nehezké…. Bylo mi craiga lito.Navíc to, jak se neustále vracela k bývalému příteli a byla s nim i s craigem v jednu chvíli současne bylo od ni opravdu vůči oběma klukům opravdu nefer.
Možná kdyby v knize byl i pohled Amy , kde bych situaci videla i z jejího pohledu, měla bych na ni asi jiny nazor. Na druhou stranu, málo která kniha je psaná celá jen z pohledu kluka. Cela kniha však nebyla jen vtipné klišé, hodně me toho naučila o životě, protože mezi všemi těmi vtipnými stránkami a částmi se našly i ty, které byly plné životních mouder. Knihu tedy doporučuji vsem, kdo se rad u knihy zasmeje , ale zároveň si z ni něco odnese.
P.s. Nenechte se zmást poměrně nízkým hodnocením má databází- ne vždy vypovídá o skutečne kvalitě daného knižního titulu ;)

klaraj093
13.05.2024 3 z 5

Takovej klasickej puberťáckej biják. Nebylo to špatné. Kniha se četla relativně rychle. Ale není to nic z čeho bych si sedla na zadek. Nejsem úplně cílová skupina.

Knižní novinky (24. týden)

07.06.2020

Knižní novinky (18. týden)

26.04.2020

Ten Medvídek Pú – ten si prostě jen tak existuje, ne? Jako že Prasátko a Oslík jsou věčně vystresovaní, smutní nebo tak, ale Pú je vždycky spokojený s tím, čím je. Pú je zkrátka takový nenucený, víš jak? Prostě je. A v podstatě tak bys měl žít, jako Pú.

Je zvláštní, jak někdo dokáže být celým vaším světem a vzápětí se stane někým, na koho se nedokážete ani podívat.

Bolest je požehnání, protože znamená, že jsi naživu. Čím víc lásky, tím víc bolesti.

Kniha Sedm rozchodů Amy a Craiga v seznamech