Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové přehled

Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454917/bmid_sedm-smrti-evelyn-hardcastlove-zoe-454917.jpg 4 531 531

Kriminální román britského novináře Stuarta Turtona se dá popsat, jako když Agatha Christie potká Davida Mitchella a Claire North. Muž se probudí v lese a pamatuje si pouze jediné jméno: Anna. Byl svědkem vraždy v lese a nyní přichází k luxusnímu, leč rozpadajícímu se okázalému sídlu Blackheath, kde se brzy od tajemného hosta převlečeného za lékaře léčícího mor dozví, že jediný způsob, jak může uniknout dni, který se opakuje znovu a znovu, je vyřešit důmyslnou vraždu. Má to jeden háček: každý den se probudí v těle jiného podezřelého - což mu ale na druhou stranu umožňuje komunikovat se svými bývalými i budoucími já. Ale ne každé jeho já mu chce pomoct... Ale náš hrdina brzy zjistí, že není sám, kdo chce chytit vraha a uniknout z Blackheath. Ale kdo je to Anna a proč má nutkání ji najít? A co ho přivedlo na Blackheath? A kdo u všech čertů zabil Evelyn Hardcastlovou?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Vendeta

The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové. Přihlašte se a napište ho.

Veve11111
05.12.2024 2.5 z 5

Za mňa dosť chaos. Záver bol celkom zaujímavý.

jan0504
27.11.2024 4 z 5

Mimoriadne unikátne a originálne dielo, ale... na mňa až príliš komplikované a prekombinované. Skôr by som to nazval Sedem smrtí "strelca" Aidena :-) Samozrejme sa ale nedá uprieť autorovi jeho vytrvalosť a húževnatosť pri písaní tohto detektívneho sci-fi románu. Muselo ho to stáť kopec času a rozmýšľania kým všetky postavy správne "skombinoval" v čase.

saez
28.06.2024

Námět knihy byl nesmírně zajímavý a rozhodně neotřelý. Sice mi dlouho trvalo, než jsem se začetla, ale pak kniha nabrala spád. Závěr bych si přála prodloužit.

Knižní novinky (45. týden)

01.11.2020

Táhne z něj brandy, ale tak nějak vesele, jakoby každou kapku, co mu kdy protekla hrdlem, vypil s úsměvem na rtech.

Lokaj mě děsí natolik, že pouhý náznak jeho přítomnosti ochromil dokonce i někoho jako Derby, muže, který by zbil samotné slunce za to, že ho spálilo.

Kniha Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové v seznamech