Sedmikostelí přehled

Sedmikostelí
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181130/sedmikosteli-181130.jpg 4 766 766

Podtitul: Gotický román z Prahy O úkladných vraždách, spáchaných v sebeobraně, o detektivním pátrání, jež vedlo zpátky, o morálním pádu, který byl krásný, a o zvrácené lásce, jež byla čistá – tento příběh vypráví Sedmikostelí, existenciální gotický horror o městě ve městě nad Vltavou.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sedmikostelí. Přihlašte se a napište ho.

laeela
20.12.2024 4 z 5

Mě to sedlo, je to dobře napsaná kniha, příjemná směs žánrů a zároveň příběh ani odklony neztrácel na dynamičnosti. Posloucháno na Českém rozhlasu, musím vyzdvihnout výborné zpracování, které tomu přidalo na grádech.

Iki1
21.11.2024 2 z 5

Centrem Prahy nás provádí vcelku sympatický hrdina s pozitivními i negativními vlastnostmi. Autorem je vcelku dobře charakterizován. Kniha je ovšem takový neslaný nemastný mišmaš všech myslitelných žánrů, což mě přivádělo k častému odkládání knihy. Detektivní dějová linka se postupně vytrácí, mysteriózní linie s rádoby hororem místo tajemství přinesla rozčarování, průvodce gotickou Prahou únavu. A korunu tomu nasadily autorovy filosofické komentáře.

april4
06.09.2024 2 z 5

Kniha se chvíli tváří jako detektivní román, pak se objeví hororové prvky, poté zas trochu tajemna, plus k tomu nemalá dávka jakési ztřeštěnosti .... těžko ji zařadit do konkrétního žánru, je to takový mišmaš od všeho, přičemž nic není dotažené a dopilované. Samotná podstata příběhu byla ve finále celkem zajímavá, ale tento styl psaní mi nesedí. Hvězdičky dávám za autorovu znalost (a snad i lásku) k Praze, architektuře a historii.

Nové eknihy zdarma (červen)

17.06.2019

Kniha Sedmikostelí v seznamech