Sedmilhářky (2015) | Databáze knih

Sedmilhářky přehled

Sedmilhářky
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/268812/bmid_sedmilharky-f4Z-268812.jpg 4 3613 3613

Jane je hloubavá, do sebe uzavřená šedá myška a v životě to vůbec nemá jednoduché, protože sama vychovává pětiletého syna. A ten se teď navíc začal ptát po svém tátovi. Madeline je velká parádnice a přitom neřízená střela. Momentálně jí ztrpčuje život její exmanžel: po letech si zničehonic vzpomněl, že by se mohl taky podílet na výchově jejich společné dcery.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (CZ)

Big Little Lies, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sedmilhářky. Přihlašte se a napište ho.

LivN
14.02.2025 1 z 5

Moje druhá kniha a zatím co "Manželovo tajemství" byla jednička tahle mě vůbec nebavila. Snad bude Alice lepší. Vůbec jsem se nemohla do knihy začíst.

Moncele
02.02.2025 audiokniha 5 z 5

Obecně nečtu hned knihy, které jsou v čase jejich vydání vynášeny do nebes. Raději si počkám, až je "čas prověří"... Tak to bylo i v případě této knihy a jsem velmi mile překvapena. Je to mé druhé setkání s autorkou, kdysi jsem četla knihu Poslední výročí, kde jsem ocenila hlavně zajímavou pointu. U Sedmilhářek jsem zvolila formu audioknihy a myslím si, že v podání Terezy Bebarové získal text ještě další level. Některé kapitoly jsem si pouštěla jednou, ale některé i dvakrát nebo třikrát. Tím, že se příběh odvíjí vlastně pozpátku, byla jsem napjatá jak kšandy, co se to tam vlastně o kvízovém večeru stalo. Byl tam humor, byla tam vážná témata, bylo tam přátelství... Sakra, proč jste mi zatajili, že je to tak dobré a já jsem si to přečetla až teď?

Licie84
15.01.2025 5 z 5

Knihu jsem vybrala náhodně a nelituji. Sice že začátku jsem se ztrácela, bylo tam spousta postav. Po pár stránkách jsem se chytla a bavilo mě číst a rozplétat kdo koho a kdo kde s kým... Závěr byl pro mě překvapení..

Tipy na filmy a seriály podle knižní předlohy

07.04.2024

20 nejčtenějších knih Čtenářské výzvy 2018

27.12.2018

10 právě čtených knih podle uživatelů (březen)

15.03.2018

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Pri deťoch sa rodič niekedy správa, akoby sám bol dieťa.

I malá lež může mít velké následky.

Kniha Sedmilhářky v seznamech

v Přečtených5 417x