Na prahu očistce (2014) | Databáze knih

Na prahu očistce přehled

Na prahu očistce
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210771/bmid_na-prahu-ocistce-P8q-210771.png 4 63 63

Obranná aliance je ve válce s rozpínavým Kasimirským císařstvím. A válka se nevyvíjí dobře. Dalším cílem Kasimiřanů je Simeral, hlavní planeta největšího člena aliance – Astonské unie. Admirál Tyler dělá, co může, aby se připravil na nevyhnutelný útok, ale ví, že šance, že astonská flotila odolá kasimirskému náporu, je malá. Kasimiřané ale postupovali příliš rychle a v týlu nechali malou skupinu odříznutých lodí Obranné aliance. Důstojníci, astronauté a mariňáci na těchto lodích nemají prostředky, aby zastavili kasimirský nápor, ale jsou rozhodnuti nepřátelům znepříjemnit život i za cenu ztráty života vlastního.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na prahu očistce. Přihlašte se a napište ho.

ondrej0119
20.01.2025 4.5 z 5

Po prvních třech dílech v kuse jsem si dal pár měsíců pauzu. Už se to moc opakovalo. Potom co jsem se vrátil jsem se pár kapitol ztrácel v hromadě jmen, zemí a národů, ale brzy jsem se zase chytnul a bavilo mě to. I když jde principiálně o to samé, pán psát umí. Jen se bojím, že si po další knize budu muset dát od repetitivního vesmírného válčení chvíli pauzu :)

renefer
10.01.2025 4 z 5

Klobouk dolů. Udržet tolik postav, tolik dějových linek a přitom zachovat čtivost a napínavost příběhu.

nero 13
11.08.2021 5 z 5

V minulém díle jsem si přál více mimozemských ras což se mi splnilo v postavě Teradonského vyslance Tral Zon Shana, a vypadá to že Teradonové se do dalšího děje asi zapojí více.
Jinak jsem absolutně spokojen, dočkal jsem se epické bitvy nad Simeralem, guerillové války v Kolonizováném prostoru, vzpoury části Ballingtonské flotily, a sebevražedného útoku na Attické válečné loděnice, Jan Kotouč teda jede.

Kniha Na prahu očistce v seznamech

v Mé knihovně62x