Sekty satanských bohů přehled
Václav Pavel Borovička
Kniha Sekty satanských bohů patří mezi navýsost aktuální literaturu faktu. Zejména její kapitola Smrt ranče Apokalypsa se znovu stala světovou senzací. Americký FBI sehrál v jedenapadesátidenním obléhání ranče nepříjemnou roli. Autor obohatil původní vydání o nové záběry, rozšířil je a aktualizoval.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sekty satanských bohů. Přihlašte se a napište ho.
Je možné aby v dnešnej dobe boli takíto sprostí ludia? asi áno. Ved to je banda vrahov zlodejov uchylákov a toto je cirkev a jeho že vraj milostivý a spravodlivý boh. Ako že toto dovolil
Šmarjá... Prý 20. století, století pokroku... Jak pro koho. Ale i z dnešního pohledu, kdy se lidé chovají stejně, se vlastně není moc čemu divit. Podobné věci určitě znechutí, naštvou, ale co bude člověk člověkem, tak mě nepřekvapí. Vždyť se stačí i dnes podívat okolo sebe, čemu jsou lidé schopni věřit, za kým jít a od koho si nechat vykládat lži a přikyvovat jim. Ano, působí to neskutečně ale zdá se, že to zde bude pořád. Naneštěstí. V případě této knihy jasně vyhrává obsah nad formou, doufám že editor s korektorem vydání z roku 1996 (Baronet) nedostali zaplaceno, protože tolik hloupých, nesmyslných a špatných formulací a překlepů, které v knize zůstali, to už ani nepobaví.
Kniha Sekty satanských bohů v seznamech
2007 | Atentáty, které měly změnit svět |
1983 | Mistři tajné služby |
2000 | Andělé smrti |
2002 | Sekty satanských bohů |
2001 | Procesy, které vzrušily svět |
Je to otřesná kniha, nicméně si zaslouží plný počet hvězdiček.
Spisovatele Borovičku velmi obdivuji pro jeho precizní literaturu, kdy se věnuje faktickému popisu jednotlivých událostí a příběhů, žádná fikce. Takovíto lidé si obdiv zaslouží, musí věnovat spoustu mravenčí práce, aby uváděli skutečnosti tak, jak se staly.
Sekty satanských bohů je výpověď šílených událostí, které se ještě v dnešní době stávají. Člověk nemůže uvěřit, že existují takoví magoři a ještě lidé, kteří se dokáží nechat tak zmanipulovat.