Šepoty zo záhrobia přehled
Emília Dalekorejová Beňová
Dva kroky do pekla série
1. díl >
Prvý diel trilógie Dva kroky do pekla Život na zemi bol poslaním, no pre neho sa stal trestom. Od pekla ho delili sotva dva kroky a padnúť na samotné dno bolo až neuveriteľne jednoduché... Hlavne, keď do jeho života vstúpila ONA. Aké tajomstvá ukrývajú tajomní ľudia v ešte tajomnejšom mestečku? Zrazu sa dejú zvláštne veci a navonok obyčajné situácie sa začínajú čoraz viac zahaľovať závojom tajomna. Až šepoty zo záhrobia spustia lavínu otáznikov, ktorým sa April snaží za každú cenu porozumieť. Ibaže, čo ak je lepšie pravdu nepoznať?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šepoty zo záhrobia. Přihlašte se a napište ho.
Dej má pohltil a ani neviem a kniha bola prečítana :) skvelé dielo tak ako doposiaľ všetko čo som od autorky čítala
Tak toto je přesně můj šálek kávy - andělé, (démoni a upíři)
I když je to klasická pohádka pro mladší, Já to prostě žeru.
A přesto, že je to podobný příběh, je to originál a toho se nepřejím.
DOPORUČUJI všem fanynkám andělů.
Kniha Šepoty zo záhrobia v seznamech
2017 | V objatí milenca |
2016 | V objatí gentlemana |
2016 | V zajatí vášne |
2021 | Dokud nás pravda nerozdělí |
2017 | V zajatí strachu |
#sepotyzozahrobia @emilydbenova @vydavatelstvo_elist
Šepoty zo záhrobia je prvou časťou zo séria Dva kroky do pekla.
Okrem iného ma zaujala svojou obálkou a táto kniha aj celá séria je už reedíciou. Obálka sa podarila na 100%.
Príbeh ma preniesol do zaujímavého sveta anjelov a démonov. Autorka má v tomto smere všetko skvelo vymyslené. Ak som mala aj otázku ako je to možné? Prečo sa to stalo? A veľa iných, tak ich autorka vysvetlila buď hneď, alebo o kúsok ďalej. Nečakajte omáčky. Všetko má svoje miesto, každé slovo ma viedlo príbehom a posúvalo tam, kam ma autorka chcela mať.
Prvá časť nie je len o vysvetlovaní, práveže príbeh začína hneď prológom a od prvého slova som bola v napätí.
Hlavné postavy (Styx a April) navštevujú strednú školu, a tak sa objaví aj láska, učenie, starostlivý rodičia, učitelia, ale tiež napätia a dráma.
Môže človek mať vzťah s padlým anjelom? Predstavte si všetky proti. Dlhovekosť, nezraniteľnosť, necit a veľa ďaľšieho s čím sa museli popasovať. Okrem vzťahu ma čakala dráma na konci a ja som nedýchala. Čo ma bude cakať ďalej?
Škoda chýb v texte, ktoré sa ku koncu vyskytovali čoraz častejšie.
Ak by ste mohli vymenili by ste svoj život za dlhovekosť? Alebo by ste vymenili niečo iné?
Ďakujem vydavateľstvu za možnosť si prečítať knihu.
#dvakrokydopekla #spolupracasnikou