Tajně tvá přehled

Tajně tvá
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544735/bmid_tajne-tva.jpg 4 18 18

Hallie Welchová nikdy nezapomněla na Juliana Vose, syna majitelů rozlehlých vinic, který ji kdysi skoro políbil. Pracuje jako zahradnice a právě získala zakázku na jeho rodinném panství. Jenže Julian už její dávnou lásku nepřipomíná ani trochu. A navíc si na ni nevzpomíná. Julian má v plánu napsat během studijního volna román. Ale jak to má provést, když mu Hallie zahradničí přímo před okny? Chodí všude pozdě, je výstřední, věčně umazaná od hlíny, a přitom tak neuvěřitelně krásná, že se Julian nedokáže soustředit na nic jiného. Muži, který si žehlí i ponožky a všechno má přesně naplánované, nedává její živelná energie smysl, ale zároveň je na ní něco důvěrně známého…... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis

Secretly Yours, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajně tvá. Přihlašte se a napište ho.

Holubka
12.11.2024 3 z 5

Jako chvíli jo a chvíli ne. Od Tessy jsem čekala víc. Přes krkolomný začátek jsem se ale začetla a nakonec to bylo příjemné čtení. Bohužel mi ale moc nesedla Hallie. Za to Julian mě v některých scénách dost mile překvapil.

Zomy
11.11.2024 5 z 5

Trochu mě mrzí to opatrné, vlažné hodnocení tady, a proto trošku přidám a nadhodnotím a dávám 5 hvězd. Ale to přivření očí k vyššímu hodnocení je jen nepatrné, protože tohle mi teď tak moc sedlo.

Je to něžný, křehký příběh o dvou ztracených duších, které nejdřív musí přijmout samy sebe. Mně to celou dobu hladilo po duši, protože Julian byl Hallie zcela uchvácen úplně od začátku, tak jak si holka zasloužila. Naprostou většinu příběhu jsou ti dva spolu, mluví, pozorují se, zamilovávají se. Děj je upozaděn, přesto jsem se při čtení vůbec nenudila.

Už se těším na Nataliin příběh.

Ešína
08.11.2024 3 z 5

Tohle mi přišlo od Tessy jako slabší příběh. V podstatě se tam nic nedělo. Chyběl mi tam ten wow zvrat. A jak už bylo zmíněno, trochu mi nesedlo chování postav při sexuálních scénách. Proto dávam 3*.

Kouzlo polární záře, Krvavá spása a další knižní novinky (39. týden)

22.09.2024

Škrobený profesor a výstřední zahradnice, která mu nedá spát

20.09.2024

Neklidná růže a další knižní novinky (38. týden)

13.09.2024

Kniha Tajně tvá v seznamech