Šerý svět přehled

Šerý svět
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391215/bmid_sery-svet-Ba9-391215.jpg 4 16 16

Arrieth je Průvodkyně v Šerém Světě, což je jakýsi paralelní svět, ve kterém se ocitají lidé nacházející se v kómatu, a kteří mají i nemají možnost dostat se z tohoto místa a procitnout zpět do reálu. True je mladý muž, který měl autonehodu a v Šerém Světě se stal Svěřencem právě Arrieth. Ta mu pomáhá, aby nasbíral takový počet bodů, díky kterému se z kómatu probudí. True je jako Arriethin žák mimořádně schopný a velmi rychle sbírá požadované body. Vedle snahy pomoci Svěřenci ve sbírání bodů vede Arrieth svůj vnitřní boj s vyrovnáním se s minulostí, což se jí už přes deset let nedaří. Zápolí s láskou a věnuje se svým miláčkům – závodním vozům. Jak se True popere se Světem? Jak Arrieth zvládne své těžké zkoušky? Co se jí vlastně stalo?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šerý svět. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (7)

miro1698
14.12.2018 4 z 5

Tato kniha sice není můj šálek kávy, ale určitě stála za přečtení. Čekal jsem z anotace, že kniha bude obsahovat víc akce, ale je to víc oddechový.

becheruška
27.11.2018 5 z 5

Tato kniha se čte velice dobře a jedním dechem.
V knize se najde jak akce a oddech, tak i erotika. Od počátku má kniha spádový děj, člověk se nenudí, naopak přemýšlí nad variantou konce. Originální myšlenka této knihy, jak prožít kóma, vás donutí zamyslet se nad touto tématikou. Jako skrytý podtext já sleduji i poučení čtenářů, jak může dopadnout lidský život, pokud jednáme zbrkle ve vypjatých životních situacích. Varianty konce života jsou zde naznačeny hlavní hrdinkou.
Zajímavé by bylo zpracovat tento nápad do filmové podoby.
Pavlína Korandová


kristyna2658
02.11.2018 5 z 5

Ze mě super. Sama se čte. Jsou tam nečekané zvraty... je skvělá. Mně se to líbilo, sem tam byl okamžik,kdy jsem myslela,že to vzdám,ale nakonec jsem ji dočetla a jako celkovy nazor na knihu? Jsem spokojena a překvapená.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šerý svět v seznamech

v Přečtených16x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce39x
v Chystám se číst22x
v Chci si koupit8x

Štítky knihy

upíři vlkodlaci erotika městská (urban) fantasy

Autorovy další knížky

Poli Tajemná
česká, 1992
2018  80%Šerý svět
2018  87%Vzplanutí
2019  70%Vzpomínky vlčice
Skrýt reklamy