Šesť rokov (2014) | Databáze knih

Šesť rokov přehled

Šesť rokov
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/192313/sest-rokov-192313.jpg 4 874 874

Pred šiestimi rokmi sa zúfalý Jake Fisher prizeral, ako si Natalie, jeho životná láska, berie iného muža. Šesť rokov skrýval svoje zlomené srdce a venoval sa kariére univerzitného profesora. Šesť rokov dodržiaval sľub, že manželov nechá na pokoji, a šesť rokov ho ťažili mučivé sny o Natalinom živote s Toddom. Ale ani dlhých šesť rokov nedokázalo zmeniť jeho city. Keď Jake jedného dňa natrafí na Toddov nekrológ, vyberie sa na jeho pohreb – pravdaže, aby videl Natalie. Podarí sa mu zazrieť smútiacu vdovu, ale nie je to Natalie! Neznáma žena bola za Todda vydatá takmer dvadsať rokov. Toto odhalenie úplne zmení všetko, čo si Jake uchovával v pamäti ako vzácnu spomienku na krátke, ale nádherné obdobie vo svojom živote. Jake neúnavne hľadá pravdu. Natalie už celé roky nikto nevidel, sestra zaryto mlčí, kňaz si nepamätá sobášny obrad, priatelia mu neveria a ctihodná univerzita sa nerada delí o svoje tajomstvá. Hľadanie ženy, ktorá mu zlomila srdce a klamala, ho čoskoro privedie do nebezpečných situácií. Zistí, že sa stal súčasťou starostlivo vykonštruovanej fikcie a v ohrození je nielen jeho život.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)

Six Years, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šesť rokov. Přihlašte se a napište ho.

marketa1860
03.02.2025 3 z 5

Nebylo to špatné, začátek se mi líbil, mělo to nápad a patřičný rozjezd. Pak se zajímavá zápletka postupně vyvinula do odhalení tajemné organizace a z univerzitního profesora se stal profesionální detektiv/voják. Závěr sladký:-)

Jana-Marie
04.06.2024 5 z 5

Po dlouhé době zajímavý thriller, který měl dobrý spád - přečetla jsem jedním dechem. Líbilo se mi, že nebylo nijak brutální a plné násilí (jak bohužel u thrillerů poslední dobou zažívám) a mělo zajímavý a originální příběh. Určitě vyzkouším i další autorovy knihy.

Radimka
30.09.2023 3 z 5

Ze začátku zajímavá zápletka, ale pak trochu divný. Dobře se to ale četlo, je jasný, že autor ví, na co čtenáře přitáhnout, ale nějak jsem mu to nevěřila. Škoda, určitě to mohlo být lepší.

Kniha Šesť rokov v seznamech

v Přečtených1 224x