Pomsta přehled
Fern Michaels (p)
Sesterstvo série
< 3. díl
Před pěti lety se Myřina těhotná dcera stala obětí opilého řidiče, jenž navíc z místa tragédie chladnokrevně odjel. Co hůř, pachatel dokonce unikl trestu, neboť šlo o syna velvyslance a na celou rodinu se vztahovala diplomatická imunita. Myra Rutledgeová oplakávala dceru a současně šílela vzteky, protože v tomto případě byla spravedlnost na pachatele krátká. Myra a jejích sedm přítelkyň sdružených v Sesterstvu, spolku žen fungujícím jako prodloužená ruka zákona, nemilosrdně trestají všechny zločince, kteří tragicky změnili jejich životy. A teď se jejich terčem stal floutek z bohaté a vlivné čínské rodiny, jenž dosud nemusel nést zodpovědnost za žádný svůj čin… Dokonce ani za smrt nevinného člověka.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pomsta. Přihlašte se a napište ho.
Tohle byl zatím nejslabší díl..... a budu-li upřímná, nejsem si jistá, jestli další pokračování chci část.
Ze začátku mi přišla taková nereálná ale později mě chytla a bavila. Alespoň tam nebylo žádné zdržování, natahování a zdlouhavé popisy děje. Takže docela fajn.
Kniha Pomsta v seznamech
2009 | Důvěrné tajnosti |
2006 | Vzdušné zámky |
2011 | Manželská hra |
1999 | Bílý plamen |
1999 | Cesta k bohatství |
Zo začiatku som si myslela, že autorka sa rozpísala a už nebude táto séria taká ťažkopádna, ale v druhej polovice knihy zasa čudné zvraty, dokončenie pomsty, také nijaké. Celkovo je to také striedavé, časť knihy super pútavá a potom bim a úplne iný štýl, akoby písala iná osoba, ktorá navyše nie je úplne vyrovnaná. Po dočítaní tretieho dielu musím konštatovať, že autorka nebude moja srdcovka a pravdepodobne už od nej knihy nebudem čítať.