Nestoudná přehled
Nicole Byrd
Anglie, Londýn Slečna Ophelia Applegateová ví, že dámy se málokdy stávají herečkami, aniž by jim to přivodilo společenskou zkázu – ale výjimky přece jen existují. Rozhodnuta vstoupit na prkna, jež znamenají svět, uteče z domu za neochotného doprovodu Cordelie, svého rozumnějšího dvojčete.Rychle jsou seznámeny s temnější tváří Londýna: když se v divadle Malory Road odmítnou s Ophelií bavit, spatří dívky muže, který se snaží vloupat do horního patra budovy. A krátce nato je přepadnou násilníci…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , Levné knihyOriginální název:
A lady of scandal, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nestoudná. Přihlašte se a napište ho.
Moc se mi líbilo, že to tam hlavní roli hrálo divadlo. Byl to velmi nevšední příběh, ale nijak mě nenadchl. Bylo to stejné jako u prvního dílu. Jen stěží si jej po pár dnech vybavím a myslím, že s tímto dílem (ač tu bylo pár zajímavých chvilek ) to dopadne stejně. Bohužel ta napínavá část mi nepřišla napínavá. Chvílemi mi přišlo, že si s tím i sama autorka neví rady.
I když to bylo o dvojčatech, tak jsem dvojnásobek romantiky nezaznamenala.
Přečtu si i třetí díl, ale už dopředu vím, že se k těmto knihám nevrátím. Není to tak poutavě psané jako od konkurence.
Dvojčata, takže dvojnásobek lásky a erotiky, jak to tak bývá u této spisovatelky, ale nechybí ani napětí a zločin
Kniha Nestoudná v seznamech
2008 | Zrazená dáma |
2009 | Dáma v nesnázích |
2009 | Drahý podvodník |
2007 | Šarlatová vdova |
2007 | Svádění sira Olivera |
Páčilo sa mi to. Jediné čo sa mi u autorky nepáči, že interakcia medzi mužmi a ženami sa mi v jej príbehoch zdá nedostatočne vykreslená. Inak sa príbeh čítal veľmi dobre. Oddychovka