Šteklivé tajomstvá přehled

Šteklivé tajomstvá
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/244394/steklive-tajomstva-psS-244394.jpg 4 78 78

Sestry Huxtableovy série

< 5. díl

Fascinujúci romantický príbeh, ktorý uzatvára skvelú sériu o rode Huxtablovcov. Hannah Reidová je po smrti svojho manžela vojvodu Dunbartona rozhodnutá nájsť si milenca. Nemá ním byť nik iný ako záhadný Constantine Huxtable. Nemanželský syn grófa Mertona nezdedil titul ani majetok, a keďže mu všetko odopreli, on sám si neodopiera nič: povráva sa, že si na svojom statku užíva zmyselné rozkoše a každý rok si vyberie za milenku čerstvú vdovu. Krásna Hannah sa mu skvelo hodí na krátkodobý vzťah a zdá sa, že ani jej nejde o nič viac...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

A Secret Affair , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šteklivé tajomstvá. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Ála1968
29.04.2023 3 z 5

Na příběh Cona jsem se těšila,ale tak nějak mě to moc nezaujalo.Když si vezmu předchozí dva díly, přijde mi tento takový obyčejný.Je pravda, že se tady spousta věcí objasnilo a dořešilo,ale čekala jsem víc

pip11
27.11.2022 5 z 5

Na čtení jsem neměla moc času, ale i po chvilkách jsem se u tohoto příběhu bavila. Konečně se na řadu dostal temný a tajemný Constantin a … ledová vévodkyně. Byl to moc krásný příběh, který nádherně zakončil celou sérii.


petraj30
10.11.2020 5 z 5

Krásný příběh na závěr. Moc jsem se těšila na příběh Cona, i když mi na začátku nebyl zrovna dvakrát sympatický, teprve v dalších dílech jsem ho vzala na milost a celkem si jej oblíbila.
Na Hannah jsem z počátku měla stejný názor jako na Cass z minulého příběhu. Moc se mi nezamlouvá laciné podbízení se, ani v případě vévodkyně, ale s postupem stránek jsem změnila své stanovisko. Což se oproti minulému dílu říct nedá.
Příběh byl pěkný, plynulý, čtivý a vážně povedený. Moc pěkný konec

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šteklivé tajomstvá v seznamech

v Přečtených119x
v Doporučených4x
v Knihotéce108x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x