Sethovy promluvy přehled

Sethovy promluvy
https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94301/sethovy-promluvy-94301.jpg 4 27 27

Seth je osobnost, která nemá fyzickou podobu a komunikuje s naším světem skrze spisovatelku Jane Roberts. V průběhu hypnotických sezení Seth odhaluje tajemství života a smrti. Vypráví o realitě, která nám dosud uniká, ale je v našich možnostech ji poznat.Tato úžasná kniha je souborem Sethových myšlenek a názorů, které byly zaznamenány přesně tak, jak je diktoval. Seth vysvětluje, co můžeme očekávat těsně po smrti, jak pohlížet na své minulé životy a způsob, jakým kontaktujeme své přátele a blízké, kteří jsou již po smrti. Vyjadřuje se k mimotělesným zkušenostem, astrální projekci a dennímu snění. Odhaluje skutečný příběh Ježíše Krista a co se stalo na Kalvárii. Podává popis tří ztracených civilizací, které existovaly ještě před vznikem Atlantidy. Vydejte se se Sethem na cestu k novému a většímu uvědomění.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Pragma

Seth Speaks: The Eternal Validity of the Soul, 1972

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sethovy promluvy. Přihlašte se a napište ho.

Annn
01.10.2024 5 z 5

Moje Kniha knih, inspirace na celý život. Na webu dostupná i v pdf :-) Kdo tápe v angličtině a netroufá si na texty v originále (v češtině vyšla jen malá část z celkového množství záznamů), může si počíst ještě i ve slovenštině pod názvem "Povaha osobnej reality" (nakl. PLEJADY, 2021).

uzivatel4315
13.01.2022 5 z 5

Jako člověk který se od mala zajímá o nadpřirozené jevy, kvantovou fyziku atd. prostě o kompletní smysl a složení reality a bytí v původně tom spíše materialistickém slova smyslu musím říct, že kniha Sethovo promluvy a následně další texty od Jane dokonale slepily všechny ty doposavaď nasbírané informace (je jich teda ohromné množství ze všech myslitelných oborů a odvětví) a zkušenosti. Je to extrémně těžké čtení, prvně před 12 ti lety jsem dal jenom pár stránek a přečetl to celé asi 5 let zpátky. A stále i po 5ti letech si během každodenního života uvědomuji pravdivost a skutečnou podstatu věcí o kterých Seth píše. Je to ultimátní popis reálné reality v tom nejméně zkresleném a zúženém slova smyslu jaký sem zatím našel, který dává smysl - a že sem se hledat téměř všude.

Marghe24
23.03.2020 5 z 5

Nedoporučuji materialistům!!!

Po fyzické smrti můžete být vítáni svými zemřelými přáteli a blízkými. Je to individuální, jako ostatně vše. Všeobecně můžete být daleko více zaujati bytostmi, které znáte z minulých existencí než těmi, které vám byly blízké v posledním životě. Vyjdou najevo vaše skutečné vztahy k vašim blízkým, kteří jsou již mrtví. Zde totiž neexistuje přetvářka. Nebudete předstírat lásku k rodiči, který si vaši lásku a přízeň nezasluhuje. Telepatie v posmrtném životě nezná přetvářku. Pravda vyjde na povrch. Můžete přijít na to, že ten, koho jste považovali za nepřítele, si vlastně zasluhuje lásku a respekt, a podle toho se k němu budete chovat.

Pravá spiritualita je záležitost radosti a nemá nic společného s falešnou lidskou důstojností. Nijak nesouvisí s dlouhými proslovy a vážnými výrazy v obličeji. Je to tanec vědomí ve vás. Co se týče duchovního dobrodružství, probíhá ve vašich srdcích. To je pravá spiritualita a kdybych mohl, předvedl bych vám tanec štěstí na důkaz nezávislosti vitality na fyzické podobě. Nesouvisí s vaším věkem, není nijak vázána na fyzické tělo. Zvoní a zpívá vesmírem a skrze celou osobnost. Je to smysl pro radost, který je zdrojem veškeré tvůrčí energie. Nemyslete si, že jste duchovně vyspělí, pokud se tváříte vážně nebo litujete svých hříchů. Roční období se nepřestanou střídat a slunce bude svítit na vaši tvář, ať už jste hříšní, či svatí. Vesmírná vitalita je tvořivost, radost a láska. To je pravá spiritualita.

Bůh je více než souhrn všech pravděpodobných systémů reality, které vytvořil, a přesto je v každé z nich přítomen, bez výjimky. Je tedy v každé ženě i v každém muži. Je taktéž zastoupen v každém pavoukovi, stínu, žábě. To si člověk nedokáže připustit. Boha můžete zažít, a vy jej zažíváte, ať si to uvědomujete, či nikoli, skrze svoji existenci. Není to muž ani žena. Není vlastně vůbec člověk jako vy, ani osobnost, jak ji vnímáte vy. Vaše názory na osobnost jsou příliš omezené, aby obsáhly mnohočetné stránky jeho multidimenzionální existence. Na druhé straně má podobu člověka, protože je součástí každého individua a v nekonečnosti svých zkušeností nese „podobu“ člověka, ke kterému si vytváří vztah. Je doslova z masa a kostí, aby mohl žít mezi vámi. Formuje vaše tělo tím, že je zodpovědný za energii a vitalitu, které dodává vašemu multidimenzionálnímu já, které vytváří vaši podobu v souladu s vašimi myšlenkami. Vaše vnitřní já nemůže být zničeno, ani potlačeno či zmenšeno. Sdílí vlastnosti a schopnosti, které jsou vrozené Všemu Bytí. Musí tedy tvořit, jako je samo vytvářeno. To je velký dar, který se skrývá za všemi dimenzemi existence vycházejícími ze Všeho Bytí.

Kniha Sethovy promluvy v seznamech

promluvy