Setkání v Římě přehled

Setkání v Římě
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496680/bmid_setkani-v-rime-n7U-496680.jpeg 4 82 82

Roztomilá, sexy moderní romance o čerstvě nezadané ženě a její cestě za novou láskou Avery Bardotová vystoupí v Římě z letadla, aby našla nový začátek. V Bostonu zanechala brzy již bývalého manžela a má v plánu lízat si celé léto rány – a možná taky občas zmrzlinu – ve společnosti své nejlepší přítelkyně Daisy. Když pro ni však hned první večer kamarádka, původem Američanka, uspořádá večírek na přivítanou, ocitne se Avery na cestě zpátky v čase, kam ji vyšle setkání s mužem, o němž se domnívala, že už ho nikdy neuvidí: s italským architektem Marcellem Bianchim. Marcello byl Muž s velkým M – ten, o něhož přišla. A teď se její minulost střetává s přítomností, s přítomností, v níž by měla truchlit nad zkázou svého manželství a – hele, ty fettuccine jsou strašně dobré! A Marcello taky. Avery si snadno zvykne na příjemný život v letním Římě, dny věnuje zkoumání města, nad nímž historici omdlévají blahem, a po nocích omdlévá blahem nad svou nečekanou romancí v duchu co bylo staré, je zase nové. Je to opojné, je to jako horečka, je to hříšné a je to šílené. Ale opravdu by to mohl být její nový život? Nebo je to jen dočasný únik před návratem do země twinsetů a sendvičů bez kůrky? Oslava skvělého přátelství, vášnivých romancí a báječného jídla – Setkání v Římě je lehkovážný příběh o druhých šancích a žití naplno.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

Roman Crazy, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Setkání v Římě. Přihlašte se a napište ho.

wielka
03.12.2023 2 z 5

Ani roztomila, ani sexy a uz vobec nie romanca plna humoru. Napriek tomu, ze milujem knihy odohravajuce sa v Taliansku, tato ma rozhodne nezaujala natolko, aby som si to Taliansko v nej uzila. V podstate slaby pribeh, postava Avery jemne pripecena.... no nic, idem si pohladat nieco lepsie.

monika0181
27.11.2023 5 z 5

Jsem velmi příjemně překvapena. I tato kniha u mě pařila mezi odloženky. Od autorky jsem četla sérii Cocteil, bohužel ta mě stylem psaní naprosto nenadchla, a tak jsem se do dalších knih nehrnula. V rámci vlastní výzvy dočtu odloženky, jsem vytáhla tuto knihu. A musím říct, že za mě mnohem lepší než výše uvedená série. Kniha je čtivá, vtipná, hezký příběh. Některé věci sice úplně neladí, ale nijak mi to v příběhu a ani ve čtení nevadilo. Je to jednoduchý romantický příběh, který Vám v srdci může zůstat popisy Říma a okolí, jídla, naturelem Italů. Já jsem spokojena, u příběhu jsem si odpočinula, přišla na jiné myšlenky. Opravdu mi kniha sedla.

PaníColumbová
13.09.2023 5 z 5

Italské, římské, romantické, k zamyšlení, zajímavé, čtivé... Přečíst? Proč ne? Mohu jedině doporučit!

Lvi na výsluní a další knižní novinky (22. týden)

29.05.2022

Kniha Setkání v Římě v seznamech