Zloděj duší přehled

Zloděj duší
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/331580/bmid_setnovo-patrani-iii-zlodej-dusi-xWb-331580.jpg 3 27 27

Setnovo pátrání série

Láska, falešná zdání a boj se zločinem: třetí díl dobrodružství ve starověkém Egyptě. O princi Setnovi si sice všichni kromě jeho snoubenky Sechet myslí, že zemřel, avšak princ ve skutečnosti směřuje k posvátnému městu kočičí bohyně a doufá, že tam nalezne posvátnou Usirovu nádobu. Sechetin otec, černý mág, chystá rozsáhlý útok na faraona. Setna a Sechet jsou rozdělení a zmatení. Jak by mohli zastavit čarodějův neúprosný postup? Napínavý příběh slavného Christiana Jacqa pokračuje!... celý text

Literatura světová Romány Historické romány
Vydáno: , Knižní klub

Le voleur d'âmes, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zloděj duší. Přihlašte se a napište ho.

666Jitka
14.03.2022 3 z 5

Další díl této spíše pohádkové série pro náctileté se vyvíjel podle očekávání. Žádná převratná překvapení se nekonají a příběh pomalu, ale jistě spěje k předvídatelnému závěru. V knize se neustále opakují zmínky o souvislostech a o tom, co se již odehrálo, až mi to přijde zbytečné. Stále mě tahají za uši určitá stále se opakující nevhodná slova, která se k této době vůbec nehodí jako např. kolega a komando.

hanzmb
18.08.2020 1 z 5

Nevím, kam až autor hodlá klesnout. Ale tento díl překonává i ty nejzoufalejší věci z prvních dvou. Nepotřebujete myslet, nepotřebujete nic vybojovat, stačí vypít v pivu tu správnou formulku. (Asi jsem pil celý život pivo špatných značek). Ti Egypťani znali nejen antibiotika, ale i cereálie a biomagnetismus. A nám trvalo 3200 let než jsme to zase objevili. Jak je možný, že autor nedostal za své objevy nobelovku?

Ulala
21.10.2017 4 z 5

Komentář začnu otázkou: Proč ne? Příjemná povídka, rychle přečtená a obsah doplňuje moje chabé znalosti starověkého Egypta. Souhlasím s názorem, že by jedna nebo dvě knihy stačily, ale ráda si přečtu i čtvrté pokračování. Spojení "starých pověstí Egypských" a detektivního pátrání je zajímavá kombinace, a ....a zde přichází ta otázka....proč ne? Je to něco jiného, je to příjemné, je to zajímavé a určitě to stojí za přečtení.

Kniha Zloděj duší v seznamech