Sexi darebák přehled
Stela Rouge
Nové mesto. Nový život. Sľubná kariéra. Všetko by bolo fajn, keby mi cestu neskrížil sukničkár Alex Weiss. Vstúpil mi do života, keď som to najmenej čakala. Mala som ho za chrbtom každý deň a musela čeliť jeho spaľujúcim pohľadom. Nemohla som sa vyhnúť jeho bezočivému správaniu, pretože bol mojím manažérom... Keď som ju uvidel prvýkrát, všetko okolo mňa prestalo existovať. Veľmi rýchlo som zistil, že Júlia Robinsonová nebude ľahká korisť. Ale ja som sa nemienil vzdať. Dúfal som, že v tú noc bude moja. Bol som ochotný urobiť pre to všetko... Láska je zo všetkých vášní najsilnejšia.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sexi darebák. Přihlašte se a napište ho.
Toto bol jeden veľký chaos. Nerada píšem negatívne recenzie, riadim sa heslom: Keď nemáš čo povedať pekné, nehovor radšej nič.
Príbeh bol znesiteľný, nápad zaujímavý, no nedotiahnutý. Celé mi to prišlo veľmi nereálne a to som naozaj veľmi romantická a naivná duša. Niekedy sa mi zastavoval rozum nad niektorými výrokmi, situáciami, alebo spôsobmi, akými hlavné postavy riešili problémy. Alebo vlastne nad čímkoľvek, čo robili.
Každopádne kniha neublíži (veľmi) no vracať sa k nej nebudem a odporúčať zrejme tiež nie. :(
Nebylo to špatně čtení, bavilo mě, ale čekala jsem, že Alex bude větší darebák. Ze začátku se spíš choval jako arogantní hňup než darebák. :D Přišlo mi, že pak "vyměkl" až moc rychle a bylo to přeslazené. Čekala jsem i víc erotiky.
Četlo se to ale moc dobře, baví mě číst slovensky.
Příběh nebyl úplně předvídatelný, za což jsem samozřejmě ráda, některé momenty mě překvapily a nejvíc mě šokoval ten konec. Jako tohle jsem opravdu nečekala.
Knižní novinky (49. týden)
29.11.2020
Kniha Sexi darebák v seznamech
v Mé knihovně | 110x |
2020 | Sexi darebák |
2018 | Sexi a divoko |
2019 | Urob mi to |
2021 | Nemravný návrh |
2018 | Sexi a divoko 2 |
Jako nečte se to špatně, ale ten příběh úplně nesplňuje název. Ze začátku docela dobré, ale pak se to tak přehouplo a bylo to takové hlavně o přemlouvání - stále ať už z jedné či druhé strany.