Sezona pomsty přehled
Elizabeth Morgan
Pomsta ještě nikdy nechutnala tak sladce... Abbie Kellerová věřila, že je Richard Bartholemew Benson III. ten pravý. Za čtyři roky jejich vztahu nikdy nepochybovala, že neskončí se zásnubním prstenem jeho babičky na prstě. Samozřejmě musela na sobě změnit pár věcí, aby k němu pasovala, jako třeba obarvit si vlasy, oblékat se více konzervativně a naučit se mít ráda golf (což bylo ze všeho nejtěžší), ale byla si jistá, že to všechno se nakonec vyplatí. Tedy dokud ji nenechal stát ubrečenou před jejím bytem v halloweenském kostýmu, protože se s ní rozešel kvůli tomu, že pro něj není dostatečně seriózní. Byla pro něj jen rozptýlením, ale nyní, jako budoucí partner v advokátní firmě, se musí soustředit pouze na práci. A tak udělá to, co každá holka po rozchodu: zavolá svým kamarádkám, opije se, obarví si vlasy a zosnuje plán pomsty. Jakoby jí vesmír chtěl pomoct, nabídne jí perfektní shodu, aby mohla Richardovi dokázat jeho omyl: jeho šéfa. Abbie začne randit se zakládajícím partnerem Richardovy firmy Damienem Martinezem s jedinou myšlenkou: přesvědčit ho, aby ji pozval na výroční vánoční firemní večírek jako svoji přítelkyni. Ale když se jejich vztah začíná stávat něčím víc a Abbie začne v tom drsném právníkovi vidět i jeho jemnou stránku, bude schopná dál pokračovat ve svém plánu?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
Tis the Season for Revenge, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sezona pomsty. Přihlašte se a napište ho.
Vtipné, milé a docela dost žhavé. Čekala jsem víc vánoční atmosféry, ale to nevadilo. Stránky ubíhaly a já se dobře bavila.
Tato knížka pro mě nemá lichotivou obálku, ale v ní se skrývá příběh,který mě bavil a pobavil.Je o bolesti,zlomeném srdci,nevěře, slovním,fyzickém i finanční týrání, ponižování a fatfobii tj. ( smát se obéznému v posilovně je jako smát se nemocnému v nemocnici).
A pak přichází ta lepší část,projekt!!!
POMSTA KOKOTOVI..
Spojí se pomstychtivé ženské aby dali lekci jednomu právníkovi,vlezprdélkovi , narcismu,arogantnímu blbci.
Jenomže málokdy se plány daří jak by si člověk přál kór když se do pomsty vkrade vzplanutí,vášnivý sex a pomalými krůčky se vplíží nečekaně láska.
Sezona pomsty, Vyrytá znamení a další knižní novinky (47. týden)
17.11.2024
„Být živý, zdravý a zamilovaný je důvod k oslavě.“
Kniha Sezona pomsty v seznamech
Ano,ano a 5x ano. To je typ knížek co mě baví. Jediné co mě mrzí je vydání tohoto dílu a této série jako první. Když mluvili o svátcích u Hannah a kdo tam všechno bude, měla jsem pocit, že tomuto něco předcházelo. A taky, že jo. Celá série. Takže doufám, že se dočkáme. Protože tohle bylo moc hezké čtení.