Sherlock Holmes a příležitostní malí detektivové z Baker Street: Poslední střet přehled
Michael Citrin , Tracy Mack
V zápase Sherlocka Holmese s Napoleonem zločinu Jamesem Moriartym konečně dochází k zúčtování. Banda nejobávanějšího padoucha Anglie bude sice co nevidět rozprášena, jenže na zlořečeného profesora je pádná ruka spravedlnosti stále krátká. Ba co víc, Moriarty osobně vyzval detektiva k souboji na život a na smrt a vzápětí na něj poštval ostrostřelce, který se jen díky včasnému zásahu hochů z party Příležitostných detektivů mine cílem. Na jak dlouho to postačí, když Holmes a jeho přátelé nyní čelí úkladům na každém kroku?... celý text
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2011 ,Originální název:
Sherlock Holmes and the Baker Street Irregulars. No 4, The final meeting, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sherlock Holmes a příležitostní malí detektivové z Baker Street: Poslední střet. Přihlašte se a napište ho.
Užila jsem si všechny čtyři knížky a tedy i tuhle. Opravdu doporučuju jako čtení pro malé čtenáře.
Nejlepší kniha z celé série. Zajímavé jsou články na konci kknihy o Anglii atd....
Zajímavý způsob vypravování, pro pochopení doporučuji přečíst všechny díly, ikdyž to není nutné.
Podle mého názoru spíše pro děti.
Kniha Sherlock Holmes a příležitostní malí detektivové z Baker Street: Poslední střet v seznamech
Výborně se příběh vyvíjí, nenudíte se. Bezva čtení.