Sherlock Holpes a ztracený diamant přehled

Sherlock Holpes a ztracený diamant
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513272/bmid_sherlock-holpes-a-ztraceny-diamant-ivV-513272.jpg 5 10 10

Z muzea byl ukraden egyptský diamant! Sherlock Holpes už ale odešel do důchodu, takže hledá k tomuto případu asistenta, někoho, kdo to umí s lupou a dokáže mu logickou dedukcí pomoci vybrat viníka z devíti podezřelých kriminálníků. Že to zkusíte? V knize se vydáte po stopách unikajícího zločince, na různých místech budete muset najít pomocí lupy stopy a postupně vyloučit podezřelé. Pokud vám nechybí důvtip a máte dost odvahy se do případu pustit, Sherlock a lupa už na vás čekají!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sherlock Holpes a ztracený diamant. Přihlašte se a napište ho.

JáŠárka
předevčírem 4 z 5

Kniha je zábavná, děti rády hledaly stopy. Radost nám kazila jen občas nenatisklá písmenka. Bohužel je to kniha na jedno použití, jakmile byl příběh vyluštěn, už děti kniha nebaví.

Varjohukka
15.09.2024 5 z 5

Tak tohle byla paráda! Dceru hodně bavilo hledat stopy pomocí speciální lupy, všechno si poctivě zapisovala a dumala nad tím, kdo z podezřelých by mohl být pachatelem. Díky nalezeným stopám si postupně mohla vyškrtat nevinné.
Moc povedená kniha, určitě doporučujeme!

Jorja
21.05.2024 5 z 5

Agnese Baruzzi je zárukou kvality. Děti dostaly knihu k Vánocům a měla jsem trochu obavu,že vzhledem k příběhu hledání zloděje se vyzrazením pachatele kniha vyčerpá, ale děti se k ní rády vrací. Jsou malé, samy toho moc nevydedukovaly,ale zkoumání s lupou, pěkné ilustrace a s pomocí dospělého i pátrání dělá knihu zábavnou.

Kniha Sherlock Holpes a ztracený diamant v seznamech

v Mé knihovně2x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)