Království kostí přehled
James Rollins (p)
Sigma Force série
< 16. díl
Tým Spojených národů učiní v konžské vesničce krajně znepokojivý objev. Neznámá síla uvedla muže, ženy i děti do bezvědomého, strnulého stavu. Okolní prostředí – rostliny i živočichové – je čím dál lstivější a dravější a neuvěřitelně rychle se vyvíjí a proměňuje. Záhadný jev se šíří z prokletého místa v pralese – známého pod označením Království kostí – a ohrožuje celý svět. Velitel Gray Pierce a Sigma Force jsou připravení na ty nejmimořádnější okolnosti a už mnohokrát zachránili svět, byť za to zaplatili vysokou osobní cenu. Ani tito zkušení a ostřílení vědci a válečníci však netuší, co nebo kdo stojí za takovým děsivým vývojem – ani jak ho zastavit. Horečně se snaží nalézt odpovědi, ale rychle jim dochází, že se sami stali kořistí. Příroda se obrací proti lidstvu a chystá se proměnit svět v Království kostí.... celý text
Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: 2022 , BB artOriginální název:
Kingdom of Bones, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Království kostí. Přihlašte se a napište ho.
V Kongu začne řadit nebezpečný virus, který mutuje chování zvířat a paralyzuje lidi.Na Sigmě a ostatních je, aby našla lék , přičemž se vše neobejde bez nástrah, které jim nachystá jak technika ,tak sama matka příroda, aby pak i v jejím nitru s pomocí pygmejského kmene nalezla to co hledala.
A jako vždy nakonec zajímavé dělení faktů a fikce.
Když už potřetí čtete jedno a to samé téma, byť zabalené do nových kulis, začne se to maličko přejídat. Asi chápu proč se autor vrhnul do nové série.
Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)
02.10.2022
Kniha Království kostí v seznamech
2008 | Amazonie |
2013 | Krvavé evangelium |
2006 | Mapa z kostí |
2007 | Černý řád |
2008 | Jidášův kmen |
Ale jako jo, ale ... zdálo se mi to jakesi hrrr všechno. A málo promakané.