Síla klidu. Transcendentální meditace přehled

Síla klidu. Transcendentální meditace
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408201/bmid_sila-klidu-transcendentalni-meditac-CVu-408201.jpg 3 5 5

Kniha Síla klidu, která se okamžitě stala bestsellerem New York Times, představuje srozumitelný a poutavý přehled transcendentální meditace. Co mají společného například Oprah Winfreyová, Tom Hanks či Michael Fox? Učitele Boba Rotha, který v uplynulých pětačtyřiceti letech pomohl několika tisícům lidí rozvinout přirozenou kreativitu a schopnosti. Přinesl tento způsob meditace z Indie a zpřístupnil ho západnímu světu. Mezi jeho první žáky patřili i členové legendární skupiny Beatles.... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Pragma

Strenght in Stillness. The Power of Transcendental Meditation, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Síla klidu. Transcendentální meditace. Přihlašte se a napište ho.

Jitty82
30.03.2021 5 z 5

Hluboký pohled na transcendentální meditaci a její pozitivní vliv na naši společnost. Tato kniha vás nenaučí TM, to není cílem. Účelem je vysvětlit výhody TM a transformační účinek, který měla na mnoho jednotlivců. Pokud vás zajímá učení TM, je potřeba najít kvalifikovaného učitele ve svém okolí.

Kniha Síla klidu. Transcendentální meditace v seznamech

meditace