Síla naděje přehled

Síla naděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19992/sila-nadeje-19992.jpg 4 20 20

Romantický příběh tří úspěšných a bohatých žen, jejichž soukromý život je ovlivněn traumaty z dětství či neúspěšným manželstvím. Úspěšná právnička, poznamenaná osudem odstrkovaného a opuštěného dítětě, spisovatelka romantických příběhů, která byla svědkem vraždy matky a sourozenců, rozvedená bohatá dědička - všechny touží po lásce a nevzdávají se naděje, že potkají chápajícího partnera. Bude to slavný herec a scénarista, úspěšný podnikatel nebo oblíbený veterinář... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

Happy endings, 1999

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Síla naděje. Přihlašte se a napište ho.

mariva
06.10.2023 5 z 5

Tři kouzelné zamilované příběhy, skoro až pohádkové. Kniha se báječně četla, jen té romantiky bylo chvílemi až moc a vše je až moc ideální.

pegasek
10.09.2022 5 z 5

Tohle byla naprosto boží kniha.Tri příběhy v jednom,které se vzájemně prolínali.Nemohla jsem knihu přečíst naráz,protože mě hodně vedla k přemýšlení -co všechno se může stát a jak jeden člověk může změnit váš budoucí život a pohled na něj

Květinka008
07.10.2021 5 z 5

Tak mě to bavilo, že jsem četla a četla a četla, až jsem v jednu v noci dočetla a ráno musela vstávat do práce, ajaj :-) Vlastně tři příběhy v jedné knížce, nejvíc jsem si oblíbila Ravenu. Přestože místy byla ta romantika až moc přehnaná, hlava si krásně odpočinula.

Kniha Síla naděje v seznamech

v Mé knihovně57x