Síla přitažlivosti přehled
Joe Vitale
Doktor Joe Vitale, autor svetového bestsseleru KĽÚČ a spoluautor svetového bestsseleru TAJOMSTVO tentoraz predkladá ešte účinnejší a praktickejší plán, ako každý môže v 5 krokoch prilákať do života bohatstvo, šťastie a úspech. Radí, ako ovládnuť svoju vieru a sústrediť sa takou silou, až nakoniec oživíte svoje sny. Pokiaľ budete robiť len to, čo Joe Vitale hovorí v tejto knihe, vytvoríte hojnosť všetkého ďaleko presahujúcu vašu momentálnu predstavu. Kniha obsahuje nový test príťažlivosti, pracovný zošit, cvičenia a veľa príkladov zo života. ... celý text
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2010 , J. Otto - Ottovo nakladatelstvíOriginální název:
The Attractor Factor, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Síla přitažlivosti. Přihlašte se a napište ho.
Autor dáva priveľa priestoru propagácii rôznych kurzov a kníh či už svojich alebo svojich známych. Je tam pár dobrých informácií, ale tie sa stratia medzi celým tým marketingom a zbytočnou vatou.
Nemůžu si pomoct, autor mi moc nesedl. Některé myšlenky a rady byly dobré a cvičení povzbudivá, ale když jsem si to vše ještě jednou zběžně prošla, zjistila jsem, že na 300 stránkách je vlastně pořád to samé. Když už jsem poněkolikáté odpovídala na otázku "Co si přejete mít, dělat nebo čím být?", která je zadáním snad více než poloviny cvičení, začala mi tato kniha připadat celkem otravná a pochybná. Taky jsem se nedokázala ztotožnit s některými nápady, které autor uvádí (např. jak vypsal předražené online kurzy, aby si pohodlně a rychle vydělal na auto)... Jakkoli jsou tedy některé myšlenky pěkné a inspirující, kniha mě, bohužel, neoslovila.
Kniha Síla přitažlivosti v seznamech
2009 | Svět bez hranic |
2009 | Klíč |
2010 | Síla přitažlivosti |
2014 | Na Nule |
2010 | Návod na šťastný život |
Můj dojem z této knihy je takový rozpačitý. Na jednu stranu je to zajímavé téma, které je mi blízké, ovšem styl jakým to autor podává mi moc nesedí. Působil na mě dojmem, že se neustále vytahuje, kolik vydělal a jaké vozy si koupil. Chápu, že peníze jsou až na prvním místě, ale tady už to bylo na mě nějak moc.