Síla šestého smyslu přehled
Jock Brocas
Jak si uchránit vlastní bezpečí. Autor je ve světě uznáván jako expert na ochranu i jako médium s paranormálními schopnostmi a tuto poutavou knihu napsal na základě svých bohatých životních zkušeností. Zabývá se v ní rozvíjením vlastního poznání na všech úrovních a zapojováním takzvaného šestého smyslu do života každého z nás. Díky jeho radám se dokážeme lépe ochránit v různých riskantních či nebezpečných situacích.... celý text
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2011 , Knižní klubOriginální název:
Powers of the Sixth Sense
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Síla šestého smyslu. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavé postřehy z praxe. Občas i o věcech, na které by u nás asi nikdo ani nepomyslel. Jako je vytahování lidí z jedoucích aut. Bouhužel, intuici a šestý smysl autor prezentuje nejen v souvislosti se sebeobranou a ochranou bezpečí, ale i v souvislosti s mimosmyslovým pátráním po nezvěstných osobách, což už působí zbytečně bulvárně a senzacechtivě.
Kniha Síla šestého smyslu v seznamech
Kniha se mi líbila, autor se rozepsal o šestém smyslu i přednáškách které dělá. Zmínil i manželku, se kterou pomáhají při pátrání nezvěstných.