Síla soustředění a úspěchu se jmenuje fokus přehled
Jack Canfield , Victor Mark Hansen , Les Hewitt
Víte, co je hlavním důvodem, proč lidé nedostávají to, po čem touží? Je to špatné soustředění. Lidé, kteří se zaměří na to, co chtějí, začnou prosperovat. Ti, kteří to nedokážou, se trápí. V této knize najdete konkrétní strategie, jimiž se řídí nejúspěšnější lidé na světě. Naučíte se, jak se soustředit na své silné stránky a eliminovat vše, co vás brzdí, jak vyměnit „špatné“ zvyky za takové, jež vás zbaví dluhů a poskytnou vám bohatství, jak docílit maximální rovnováhy mezi prací a rodinným životem - bez pocitu viny! Vaše schopnost soustředění ovlivní vaši budoucnost - pusťte se do toho!... celý text
Literatura naučná Filozofie
Vydáno: 2006 , PragmaOriginální název:
The power of focus, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Síla soustředění a úspěchu se jmenuje fokus. Přihlašte se a napište ho.
Canfieldovy rady na úspěch jsou v celku kompaktní. Je dobré se jich držet, hlavně co se finanční odpovědnosti týče.
Kniha Síla soustředění a úspěchu se jmenuje fokus v seznamech
Dlouho jsem váhal, zda knihu koupit. Přeci jen, obdobný druh literatůry, je na každém rohu. Nakonec jsem si řekl, že to zkusím. A výsledek? Jsem spokojen, Sice ne vše se dá uplatnit, ale jsou v knize pasáže, kterí stojí za to přečíst několikrát a jsou zde rady, které stojí za to, uplatnit je v životě. Kniha je zajímavá, čtivá. Určitě doporučuju. Rád se k ní vracím.