Silnější než slova přehled
Sandra Brown
Kdo je tajemný muž, jenž si říká Jack Sawyer a jednoho dne se znenadání objevil na Corbettově ranči? Přišel opravdu jenom náhodně, nebo je to komplic uprchlých vězňů, kteří přísahali rodině Delraye Corbetta pomstu? Ačkoli mu na ranči zpočátku nikdo příliš nedůvěřuje, Jack Sawyer si nejdříve najde cestu k malému Davidovi, vnukovi Delraye Corbetta, postupem času i k Davidově matce Anně, která je od narození hluchá. Opatrné a zvolna se rodící přátelství přechází v lásku, avšak stíny z Jackovy minulosti i nebezpečí hrozící celé rodině Corbettových mohou ohrozit naději na budoucnost a představují klíčovou zkoušku vztahu Anny a Jacka.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2004 , Ikar (ČR)Originální název:
Unspeakable, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Silnější než slova. Přihlašte se a napište ho.
Trošku větší krvák, nechybí milostná zápletka. Zvláštnost této knihy je hluchá hlavní hrdinka.
Další zajímavý příběh od mojí oblíbené autorky. Vždy dokáže skvěle nakombinovat romantiku a napětí.
Knižní novinky (24. - 30. 9.)
23.09.2012
Kniha Silnější než slova v seznamech
Vždycky dopředu víte, kdo je padouch a kdo hrdina. Víte jak skončí padouch a víte, že hrdina se dá dohromady se svou láskou. Ale stejně si vždycky pořídíte další knihu autorky a čtete v jednom kuse, protože ona do příběhu vloží vždy ještě něco, co vás nenechá knihu odložit, dokud se to nedozvíte.