Silnější než slova přehled

Silnější než slova
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/136078/silnejsi-nez-slova-136078.jpg 4 181 181

Kdo je tajemný muž, který si říká Jack Sawyer a znenadání se objevil na ranči, kde žije mladá vdova Anna se svým synkem Davidem a tchánem Corbettem? Opatrné, zvolna se rodící přátelství přechází v lásku, avšak stíny z Jackovy minulosti i nebezpečí hrozící rodině hluché Anny mohou zničit naději na šťastnou budoucnost.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (CZ)

Unspeakable, 1998

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Silnější než slova. Přihlašte se a napište ho.

emamat
03.09.2024 4 z 5

Vždycky dopředu víte, kdo je padouch a kdo hrdina. Víte jak skončí padouch a víte, že hrdina se dá dohromady se svou láskou. Ale stejně si vždycky pořídíte další knihu autorky a čtete v jednom kuse, protože ona do příběhu vloží vždy ještě něco, co vás nenechá knihu odložit, dokud se to nedozvíte.

Evkaha
14.09.2023 4 z 5

Trošku větší krvák, nechybí milostná zápletka. Zvláštnost této knihy je hluchá hlavní hrdinka.

cukrovka
11.04.2023 5 z 5

Další zajímavý příběh od mojí oblíbené autorky. Vždy dokáže skvěle nakombinovat romantiku a napětí.

Knižní novinky (24. - 30. 9.)

23.09.2012

Kniha Silnější než slova v seznamech

v Mé knihovně193x

Sandra Brown