Simpsonovi: Simpsoráma přehled

Simpsonovi: Simpsoráma
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/39886/simpsonovi-simpsorama-39886.jpg 4 68 68

Simpsonovi (komiks) série

Opět klasická řada, opět čtyři dlouhé příběhy, opět čtyři krátké doplňovačky, opět žlutý svět městečka Springfield. Tentokrát se Simpsoni nastěhují do biosféry (bohužel i se svými sousedy), Flanders podlehne zlu, Bart se stane uznávaným komiksovým tvůrcem a Homer dostane práci svých snů - stane se ředitelem pivovaru Duff!

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew

Simpsons Comics Simpsorama, 1996

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Simpsonovi: Simpsoráma. Přihlašte se a napište ho.

Kopta
24.10.2023 3 z 5

Občas pobaví, občas zcela bez charakteru. Takový zvláštní směsice, která je něco mezi.

Yokolobuna
21.05.2021 3 z 5

V porovnání s dříve čtenými "Komiksovými extrabuřty" jde bohužel jednoznačně kvalitativní propad. Jednotlivé náměty příběhů jsou potencionálně zajímavé, ale nepovedlo se je rozpracovat do zábavnějších zápletek.

I Simpsoráma obsahuje některé fajn momenty, ze kterých kultovní předloha dýchá. Přišlo mi však, jako by autoři scénáře předlohu úplně dokonale neznali nebo se ji rozhodli ignorovat, v komiksu se tak některé postavy chovají jinak než v seriálu, což výsledný dojem kazí. Za všechny jmenujme třeba scénu, ve které Šerif Wiggum škrtí Raplha. Stejně tak se občas kreslíři netrefili do předlohy barvami a taková Marge má tak nepochopitelně na několika panelech růžové šaty. Je to škoda, díky uvedeným neduhům působí Simsporáma dost odflákle. A to si Simpsonovi nezaslouží...

Hodnocení na DK v době přečtení: 75 %; Moje hodnocení: 65 % jako 63. hodnotící.

Wojta777
20.12.2018 5 z 5

Jelikož jsem veliký fanoušek Simpsonů, tak jsem si tento komiks náramně užil. Příběhy jsou vtipné, hezky vykreslené a dějově zajímavé. Nejvíce se mi líbil příběh, kde rodina Simpsonů se přihlásí do testu biosféry. Krásná jednohubka, proto hodnotím všemi 5 žlutými hvězdičkami.

Kniha Simpsonovi: Simpsoráma v seznamech

Autoři knihy