Sittafordská záhada přehled

Sittafordská záhada
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26328/bmid_sittafordska-zahada-tsU-26328.jpeg 4 413 413

V malé zasněžené vísce Sittafordu začíná děj poutavého příběhu, na jehož rozuzlení má stejné zásluhy inspektor Narracott i snoubenka podezřelého Emily… 1. vydání.

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Orbis

The Sittaford Mystery, 1931

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sittafordská záhada. Přihlašte se a napište ho.

Starmoon
12.01.2025 4.5 z 5

Príjemná atmosféra, jemný humor, primeraný počet postáv (a teda aj potenciálnych vrahov), hneď tri postavy snažiace sa odhaliť pozadie sittafordskej záhady (jeden vyšetrovateľ, jeden novinár a jedna rafinovaná slečna, ktorej mohla autorka dopriať aj viac prípadov vo viacerých knihách, no čo už). Spojte všetko zmienené, okoreňte to typickými christieovskými ingredienciami a vo výsledku máte skvelú detektívku, ktorá príjemne zahreje aj v krutom chlade (a to vôbec nenarážam len na zimu vonku). A zážitok mi vôbec nepokazilo ani to, že som tentokrát odhalila (naozaj odhalila, nie tipla) vraha skôr ako kompetentní ;-).

Isew
19.12.2024 3.5 z 5

Spiritistický dýchánek a vražda. Pěkný úvod. Pátral nejenom inspektor, ale i milá podezřelého a všetečný novinář. Tolik lidí a hádejte, kdo to celé rozluštil? Agatha Christie nezklame, i když tato detektivka mě tolik nechytila.

Knižní střípky
04.09.2024 4 z 5

Opět další skvělý návrat k mé drahé A. CH.

Řekni ano, Akarnae a další knižní novinky (3. týden)

12.01.2025

Je to báječný pocit, když má člověk někoho, na koho se opravdu může spolehnout.

Kniha Sittafordská záhada v seznamech

v Mé knihovně289x