Úplně sám přehled
Jason Aaron
Do indiánské rezervace Prérijní růže přijíždí nová postava. Podvodník a hazardní hráč, který hodlá v novém kasinu zbohatnout. Jenže to by tu nesměl být místní šéf podsvětí Rudá vrána. V téhle rezervaci může okrádat ostatní jen on. S nově příchozím přijíždí do města zkáza, která se krutě dotkne i jednoho z hlavních hrdinů.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Komiksy
Vydáno: 2016 , CrewOriginální název:
Scalped, Vol. 5: High Lonesome, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úplně sám. Přihlašte se a napište ho.
Nekompromisná pecka a doteraz hádam najlepší diel celej série!
Každá jedna kapitola ma dokázala nejako odpáliť, spôsob rozprávania (ktorý geniálne kombinuje minulosť s prítomnosťou) na mňa ohromne zapôsobil a ako celok ma to úplne pohltilo!
Aj napriek tomu, že momentálne Skalpy čítať moc nestíham, som zvedavý ako bude cesta Dasha Bad Horsea pokračovať!
Dost odlišný díl, ve kterém se podíváme na pozadí (někdy doslova) několika vedlejších, ale důležitých, postav. A i když jsem to nečekal, bavil jsem se opravdu královsky. V knize se střídá několik kreslířů, kteří ne vždy lahodili mému oku, ale byla to vítaná změna.
Kniha Úplně sám v seznamech
2014 | Země Indiánů |
2018 | Star Wars Skywalker útočí - Zúčtování na pašeráckém měsíci |
2015 | Mrtvé matky |
2018 | Cesta podivných |
2016 | Wolverine |
Oddechovější díl. Vlastně nic moc nového nepřináší, neurazí, ale oproti předchozím dvěma peckovým dílům slabší. Polovina za mnou, jsem zvědav, co bude dál.