Úplně sám přehled

Úplně sám
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/314955/bmid_skalpy-5-uplne-sam-09A-314955.jpg 5 104 104

Skalpy série

Do indiánské rezervace Prérijní růže přijíždí nová postava. Podvodník a hazardní hráč, který hodlá v novém kasinu zbohatnout. Jenže to by tu nesměl být místní šéf podsvětí Rudá vrána. V téhle rezervaci může okrádat ostatní jen on. S nově příchozím přijíždí do města zkáza, která se krutě dotkne i jednoho z hlavních hrdinů.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Komiksy
Vydáno: , Crew

Scalped, Vol. 5: High Lonesome, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úplně sám. Přihlašte se a napište ho.

risha03
01.07.2024 4 z 5

Oddechovější díl. Vlastně nic moc nového nepřináší, neurazí, ale oproti předchozím dvěma peckovým dílům slabší. Polovina za mnou, jsem zvědav, co bude dál.

BrooksWasHere
22.01.2024 5 z 5

Nekompromisná pecka a doteraz hádam najlepší diel celej série!
Každá jedna kapitola ma dokázala nejako odpáliť, spôsob rozprávania (ktorý geniálne kombinuje minulosť s prítomnosťou) na mňa ohromne zapôsobil a ako celok ma to úplne pohltilo!

Aj napriek tomu, že momentálne Skalpy čítať moc nestíham, som zvedavý ako bude cesta Dasha Bad Horsea pokračovať!

Atlantis
21.04.2023 5 z 5

Dost odlišný díl, ve kterém se podíváme na pozadí (někdy doslova) několika vedlejších, ale důležitých, postav. A i když jsem to nečekal, bavil jsem se opravdu královsky. V knize se střídá několik kreslířů, kteří ne vždy lahodili mému oku, ale byla to vítaná změna.

Kniha Úplně sám v seznamech