Skladatelka voňavého prádla přehled
Martina Formanová
Autorčina autobiografická prvotina, plná vtipných a bryskních postřehů naznačuje, že nebudeme listovat stránkami milovaného deníčku smáčeného slzami lásky, vzdoru a nenávisti, ale že se nám přestaví osobnost, která s neobvyklým nadhledem, sebeironií a vtipem dokázala rekapitulovat své životní hledání, tápání, prohry i vítězství.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skladatelka voňavého prádla. Přihlašte se a napište ho.
Ačkoli se s autorkou v mnoha životních názorech i cílech míjíme, šlo o zajímavé čtení plné známých osobností českého i světového šoubyznysu.
Nechápu takto nízké hodnocení, pro mě ta kniha byla v mnohém zajímavá. Autorka nepoužívá žádbé kudrlinky ani v jazyce, vyprávění ani v nastavování obrazu o ní samotné.
My jsme koncoví zákazníci, dostaneme do ruky produkt a nevidíme fakt, jak moc muselo být těžké se takhle obnažit a přiznat vše, co většina lidí zavrhuje (nahlas, protože v tichosti dělají lidi horší věci než že baží po slávě).
Před paní autorkou smekám a děkuji za tuto knihu, která mi potvrdila, že Gott je vobejda.
Kniha Skladatelka voňavého prádla v seznamech
Brno česká literatura Miloš Forman Karel Gott, 1939-2019 autobiografie Češi v Americe
2014 | Případ Pavlína |
2009 | Skladatelka voňavého prádla |
2012 | Snědla dětem sladkosti |
2021 | Nalakuj to narůžovo |
2017 | Povídky na tělo |
Mě se to líbilo. Aaa pokud je to opravdu autobiografie, tak ta ženská nebyla ale vůbec hloupá…ba naopak…liška podšitá :)..vlastně už od mládí věděla přesně co chce…a taky to dostala, nebo toho…tamtoho..:))