Příprava jídel na pánvi přehled
Libuše Vlachová
Skleničková kuchařka série
Nová publikace s námětem příprava pokrmů na pánvi, kterou vydala Agentura VPK. Pro výběr tohoto titulu nás vedla snaha nabídnout vám pestrý výběr předpisů pro dokonalé využití pánví a pánviček - patřících mezi základní součásti výbavy nádobí každé domácnosti. Na pánvích lze připravit mnoho chutných pokrmů pro běžné denní domácí stravování i pro pohoštění na chatě, chalupě, na výletech, při trampování při přípravě pokrmů pod širým nebem. V této knížečce najdete vybrané předpisy na pokrmy slané i sladké, na úpravu mas, ryb, drůbeže, zvěřiny, různých druhů zelenin a ovoce, palačinek slaných i sladkých, dezertů apod. ... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příprava jídel na pánvi. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Příprava jídel na pánvi v seznamech
v Přečtených | 2x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |