Sklizeň a zpracování ovoce přehled
Václav Kác
nehodnoceno
Odborná publikace pojednává podrobně o hlavních druzích, sklizni a uskladnění ovoce, o jeho biologické hodnotě, konzervování, sušení a výrobě ovocných vín a destilátů. 1. vydání.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sklizeň a zpracování ovoce. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Sklizeň a zpracování ovoce v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1949 | Kniha o zahradě |
1958 | Sklizeň a zpracování ovoce |
1955 | Konservujeme ovoce a zeleninu |
1947 | Tekuté ovoce |