Skok do neznáma přehled

Skok do neznáma
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534733/bmid_skok-do-neznama-65fc5de10df00.png 4 81 81

Rok 1920 – Thatcher Hutton, válkou znavený voják, je na cestě zpět ke svému kovbojskému životu. Když vyskočí z jedoucího nákladního vlaku, aby se vyhnul potížím, netuší, že skončí v ještě větším průšvihu. Zrovna v den jeho příjezdu do texaského Foley se ztratí jedna z místních žen. Zničehonic je hlavním podezřelým. Situaci mu neulehčuje zkorumpovaný starosta, nepoctivý šerif ani znepřátelení lihovarníci. A do cesty se mu navíc připlete mladá vdova, která se zrovna rozhodla vrhnout se do lukrativního regionálního průmyslu a vyrábět pálenku... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr

Blind Tiger, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skok do neznáma. Přihlašte se a napište ho.

Wladimirski
27.10.2024 3 z 5

Zajímavé téma, zajímavé prostředí, pěkný začátek, ale přišlo mi, že kniha má povrchní narativ, příběh nevzbuzoval nijak výrazné emoce, byl takový plochý, bez náboje. Podle hodnocení jsem očekával více poutavější čtení.

rm
21.10.2024 5 z 5

Za mě fajjn čtení. O prohibici jsem toho moc nevěděl, tak jsem na tom trochu líp :-)

Kaja1
22.09.2024 4 z 5

Kniha nás zavedla do roku 1920 do Ameriky, kde navzdory prohibici vzkvétá obchod s pálenkou. Na pozadí nelítostného boje mezi různými gangy se odehrává romantická linka mezi Thatcherem a Laurel. Zase kousek americké historie, která stojí za přečtení.

Pláňata, Nespoutaná Aljaška a další knižní novinky (40. týden)

01.10.2023

Kniha Skok do neznáma v seznamech