Skok do neznáma přehled

Skok do neznáma
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534733/bmid_skok-do-neznama-65fc5de10df00.png 4 70 70

Rok 1920 – Thatcher Hutton, válkou znavený voják, je na cestě zpět ke svému kovbojskému životu. Když vyskočí z jedoucího nákladního vlaku, aby se vyhnul potížím, netuší, že skončí v ještě větším průšvihu. Zrovna v den jeho příjezdu do texaského Foley se ztratí jedna z místních žen. Zničehonic je hlavním podezřelým. Situaci mu neulehčuje zkorumpovaný starosta, nepoctivý šerif ani znepřátelení lihovarníci. A do cesty se mu navíc připlete mladá vdova, která se zrovna rozhodla vrhnout se do lukrativního regionálního průmyslu a vyrábět pálenku... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr
Originální název:

Blind Tiger, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skok do neznáma. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (21)

Prateri
24.08.2024 5 z 5

Sto let starý příběh a dost dobrý. Za to prohibice moc dobrou službu v Americe neudělala. Nezákonné palírny rostly jak houby po dešti, rostla i konkurence se smrtícími praktikami. Do toho se vrací z I. světové fešný kovboj, potká se s fešnou vdovou a romantická zápletka je na světě. Pak tam paní Brown šoupla i pár zločinců, nějakou tu vraždu, zkorumpované představitele - je tam toho spousta, abychom se nenudili.

hannah2000
15.08.2024 5 z 5

100%
Vím, že Sandra Braun píše dobré romány, ale tento se jí opravdu povedl a patří mezi ty nejlepší, co jsem od ní četla. Tentokrát je to tak trochu jiný příběh, inspirovaný dobou platnosti prohibice, kterou v Americe vyhlásili v roce 1920. Není to ani krimi ani thriller, ale spíše společenský román. A na pozadí prohibice se odvíjí příběh bývalého vojáka, mladé vdovy a dalších z malého městečka někde v Texasu, kteří se každý po svém snaží vypořádat s nelehkou dobou po 1. světové válce. A samozřejmě nechybí sympaťák, žena, co se snaží nic nevzdávat, padouši, napětí, jiskření a dramatický závěr knihy. Zpočátku jsem čtení odkládala na později, protože mě úplně nelákal příběh 100 let starý. Ale byly to zbytečné obavy, příběh je čtivý, napínavý, dobře do detailů propracovaný. Za mě doporučuji .


Martule44
01.08.2024 4 z 5

Skočila.jsem do neznáma a začetla se do knihy od Sandry Brown. Trocha napětí, trocha romance, nějaký ten kovboj a jedna žena,co má pro strach uděláno, ale potřebuje být chráněna.
Opět příjemné letní čtení.
Jen si teď dám zase něco akčnějšího :-)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Pláňata, Nespoutaná Aljaška a další knižní novinky (40. týden)

01.10.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Skok do neznáma v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených84x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených4x
v Knihotéce89x
v Chystám se číst86x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech1x