Skok do tmy přehled

Skok do tmy
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544761/bmid_skok-do-tmy.png 4 14 14

Fascinující pojednání o niterné touze nikdy se nevzdat. Příběh outsidera, který se rozhodl využít svou poslední šanci a pochopit, pro jakou cestu byl předurčen. Tibor je na dně. Každé jeho rozhodnutí ho vede ke stále větší katastrofě, až do bodu, kdy neví jak dál a tak dojde k přesvědčení, že jeho život tady nemá žádný smysl. Shodou okolností mu jeho čin překazí Kristýna, která je jeho přesným opakem. Postupně mu začne vysvětlovat, proč žije život, jaký žije. Ukáže mu principy sebehodnoty, víry, a odpovědnosti za každý krok, který Tibor v životě činí. Především mu však pomůže najít jeho potenciál a největší talent a naučí ho, jak tento dar rozvíjet. Tibor začne posouvat hranice toho, co si myslí, že je v jeho životě možné, i když je to mnohdy velmi bolestná cesta. Příběh o odvaze, touze a životní síle, který může inspirovat každého, kdo chce v životě něco změnit.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skok do tmy. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (9)

hypersexuálka
10.12.2023 5 z 5

(SPOILER) Kniha se krásně poslouchala, příjemně namluvená, příběh hodně zajímavý a poutavý. Vtáhlo mě to do děje. Tématika se mi moc líbila - duchovno, esoterika, osobní rozvoj. Vývoj událostí parádní, jen mi na konci bylo líto Kristýny tak trochu, byla v takové smutné roli. Ale Tibor se krásně vyhoupnul a naučil žít.

Klementýnka
02.11.2023

Knihu jsem si zakoupila, protože autora znám a zajímalo mě, co stvořil. Taky jsem jej chtěla podpořit, aby kniha mohla vyjít a koupila tak i s CD. Příběh mě natolik zaujal, že jsem knihu přečetla za 2 dny. Velmi čtivý děj osobnostního rozvoje. Líbily se mi myšlenky a odkazy na další jiné skvělé knihy. Zaujalo mě také, že příběh byl obohacen duchovnem, ezoterikou či finanční gramotností. Doporučuji jako relaxační čtení na podzimní večery :-).


JiMi017
22.06.2023 5 z 5

Knihu jsem dostal zapůjčenou od manželky autora, mile mě překvapila, autorova prvotina. Příběh Tibora, který si prošel životní cestou a při náhodném setkání se seznámil s Kristýnou, která mu pomohla překonat těžké období a začít se dívat na svět jinýma očima. Příběh čtenáře upoutá, hledání Tibora v životě je příběh osobního rozvoje a nového poznání. Kristýna také prochází určitým vývojem a hledá i pro sebe další cestu. Vřele doporučuji, jako oddechovou knihu, která ve vás vyvolá vnitřní zamyšlení a vtáhne vás do děje příběhu. Hodnotím všemi 5*.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (39. týden)

20.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Skok do tmy v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených18x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce51x
v Chystám se číst20x
v Chci si koupit3x