Školní roky přehled
Jamie Thomson
Hrůza hrůz! Temný pán, největší ničitel a nejvyšší vládce Temnokraje, byl v závěrečné bitvě mezi silami dobra a zla poražen a jeho úhlavní nepřítel ho vyhnal na prťavou, bezvýznamnou modrou planetku jménem Země. A to ke všemu v neduživém těle jakéhosi třináctiletého pozemského spratka. Může ho snad potkat ještě něco horšího? Ano, může! Když se Temný pán snaží získat zpět ztracenou důstojnost, sílu a říši, musí čelit strašlivým protivenstvím - péči dobromyslných pěstounů, krutému mučení v podobě mnohahodinové dřiny v Centru pro vymývání mozků (rozuměj: ve škole), dvěma šíleným pronásledovatelům (alias psychoterapeutům) a taky neustálému posměchu a neúctě svých poddaných. Zkrátka, ne všechno jde podle plánu...... celý text
Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2013 , ArgoOriginální název:
The Teenage Years / The Early Years, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Školní roky. Přihlašte se a napište ho.
Tahle kniha mě velice pobavila! Jako myslet si že auta jsou krabice nebo něco takového jako fakt dobrý!
Tohle bylo za mě velké šlápnutí vedle. Nuda, prokládaná slibným zábleskem znovu brzy spadne do nudy. Konec knihy má potenciál nalákat na další díl, ale při představě, že příběh, který by se dal napsat do dvou kapitol, bude znovu protažen tak, že se nudou ukoušete, mě opravdu k další četbě nenaláká.
Kniha Školní roky v seznamech
pro děti šikana škola dětská dobrodružství pro chlapce
2013 | Školní roky |
1996 | Talisman smrti |
1998 | Samurajův meč |
2015 | Navěky po škole |
2014 | Zloduch v nesnázích |
Brilantní začátek této vtipné taškařice, velmi povedené ztělesnění zla zoufale uvězněného v dětském těle spolu s povedeným dokreslením jak to vtipně musí působit na “normální okolí. V podání pana Čtvrtníčka ještě o kousek vyšší hodnocení. Další díly jsou jasnou volbou pro příjemné odpočinkové čtení nebo poslech.