Skoro úplný seznam těch nejhorších nočních můr přehled

Skoro úplný seznam těch nejhorších nočních můr
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406827/bmid_skoro-uplny-seznam-tech-nejhorsich--7ux-406827.jpeg 4 207 207

Sedmnáctiletá Ester nežije zrovna v ukázkové rodině. Solarovi jsou totiž pronásledování Velkým strachem – její otec už šest let nevyšel ze sklepa, matka se chorobně obává smůly a bratr nedokáže žít bez světla. Sama Ester zatím svůj Velký strach nenašla, i když si pilně píše seznam všeho, co by se jím mohlo stát. A pak jednou potká Jonaha, mladíka s filmařskými ambicemi. Společně začnou proti Esteřinu strachu bojovat. Proti všem z padesáti známých. Jeden týden, jeden strach, jedno video. Společně vyzvou samotnou Smrt, aby zlomili prokletí na rodině Solarů.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Yoli (ČR)

A Semi-Definitive List of Worst Nightmares, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skoro úplný seznam těch nejhorších nočních můr. Přihlašte se a napište ho.

Knihomlok2015
27.10.2024 5 z 5

Z velké většiny je moje vysoké hodnocení způsobeno především mou současnou náladou, protože o ten příběh vlastně vůbec nejde. Ale co je opravdu brilantní je ta neskutečně hutně magická atmosféra - ta je prostě dokonalá a někdy, když se sejdete s knihou v pravý čas, i tohle stačí na plný počet.

kniznisvetsjiri
09.09.2024 3 z 5

Přiznám jsem, že jsem neměla velké očekávání, když jsem knihu začala číst. Prvních 150 stran jsem trpěla. Vůbec ale vůbec mě to nebavilo. Řekla jsem si že se kousnu a prostě to dočtu, a udělala jsem dobře. Druhá polovina knihy byla skvělá. I když mě hlavní hrdinka Ester teda pekelně štvala svým dětinským smýšlením.
Za mě byl příběh super, a je fajn otevřeně mluvit o depresi, a jiných psychózách. Ve finále to byla velmi zajímavá kniha s překvapivým koncem.

Ema_Lit
31.07.2024 4 z 5

Líbilo se mi to. Asi. Chápu, že to téma (duševní poruchy) je takové ošemetné, ale stejně si myslím, že to nemuselo být tak drasticky znázorněno...
Co mě překvapilo, byl Jonah, protože takoví kluci jsou v každé knížce (dávají mylné signály, jsou mega hezcí atd.). Ale. Jonah udělal něco jiného, než ti ostatní, a to, že udělal něco proto aby se čtenářům zalíbil. A já si ho hned zamilovala, i když to byl drobný zlodějíček. Třeba to, co udělal pro Eugena.
Jediné, co knihu kazilo, byly neustálé zmínky o Esteřině ošklivosti.
A taky si myslím, že to byla neuvěřitelná síla. Párkrát mě to rozbrečelo.
4,5 hvězd. Za tu drsnost.

Knižní novinky (12.2. - 25.2.)

12.02.2018

Úhrnný součet jejich společné bolesti byl prostě příliš vysoký, než aby se dal snést. Bylo docela snadné trpět za sebe, trpět za jiné lidi vás ale mohlo zlomit.

Jestli existovala horší věc, než se něčeho hloupě bát, tak to bylo dát lidem na vědomí, že se něčeho hloupě bojíte.

Kniha Skoro úplný seznam těch nejhorších nočních můr v seznamech