Skotsko - turistický průvodce přehled

Skotsko - turistický průvodce
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/398836/bmid_skotsko-turisticky-pruvodce-zAp-398836.jpg 5 2 2

Vydejte se do Skotska po stopách Jamese Bonda i Seana Conneryho. Skotové jsou svérázný, ale pohostinný národ, rozesetý mimo území Skotska po celém světě. Nové vydání průvodce Rough Guide po Skotsku před vás rozestře paletu možností, po kterých se rozhodně vydejte, budete-li se chtít s touto drsnou, ale půvabnou zemí seznámit. Dozvíte se, co se stalo při vyklízení Vysočiny, počíháte si na Lochnesskou příšeru, navštívíte další třpytivá jezera a hory, prohlédnete si historická zákoutí Glasgow a Edinburghu. Připravte se na specifické počasí panující ve Skotsku a vydejte se za zvuky dudáků do této překrásné země, a to za pomoci tohoto tematicky členěného průvodce s cennými kontakty, spoustou map a fotografií.... celý text

Cestopisy a místopisy Turistické průvodce
Vydáno: , Jota
Originální název:

Rough guide to Scotland


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skotsko - turistický průvodce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

JanaDor
12.08.2019 5 z 5

Tento průvodce je nádherně zpracovaný. Jen listovat a procházet fotkami mi dělá radost. A co teprve si o těch místech číst. Baví mě to.
Co vám mám psát o průvodci, kde všechno je a pokud tam pojedete musíte si vše pročíst a krásně to naplánovat. A nebo nechat nějakou cestovku, ať to za vás udělá, ale stejně je dobré mít v ruce nějakou dobrou knihu o dané oblasti a mít přehled. Tato publikace je nádherná, ostatně jako všechny knihy z této edice, a k cestování přímo vybízí.


Související novinky (1)

Knižní novinky (2. týden)

03.01.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Skotsko - turistický průvodce v seznamech

v Přečtených3x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit2x