Skrátka sa zamilujte přehled

Skrátka sa zamilujte
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407075/bmid_skratka-sa-zamilujte-Q0v-407075.jpeg 3 64 64

Ak sa chcete zaľúbiť, niekedy si musíte rozšíriť literárne obzory. Frankie Rosová zúfalo túži po láske. Alebo po vzťahu. Vlastne by jej stačilo aj rande s napoly normálnym mužom. Lenže šťastie jej zatiaľ nepraje. Jedného dňa sa teda rozhodne, že vezme osud do svojich rúk. Dá sa inšpirovať prácou v kníhkupectve a pustí sa do jedinečného experimentu v snahe nájsť si spriaznenú knihomoľskú dušu. Aký má plán? Do vlakov, električiek a autobusov rozmiestniť obľúbené knižky so svojimi kontaktnými údajmi, aby prilákala inteligentného, očarujúceho a sčítaného muža svojich snov. Len čo stretne Sunnyho a neplánovane ho pobozká, preskočí medzi nimi iskra. Má to však háčik - Frankie má rada starú dobrú klasiku, zatiaľ čo Sunny číta literatúru pre mládež. Navyše, jej knižná zoznamka spôsobí medzi ľuďmi ošiaľ a s nápadníkmi sa odrazu roztrhne vrece.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

The Book Ninja, 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skrátka sa zamilujte. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (26)

andrejka8073
23.08.2022 odpad!

Velke nie tato kniha. Plna absurdnych nelogicnosti.

Dany58
04.03.2021 3 z 5

Přečteno. Neurazí ani nenadchne. Nějak si nedokážu představit mladého pohledného muže, který se vyžívá v četbě knih Jane Austenové. V rámci čtenářské výzvy skončí jako darovaná v knihobudce.


adel0197
21.01.2021 3 z 5

Kniha mě oslovila především díky prolínání myšlenek hlavní hrdinky a blogu. Byla to oddechová kniha, doplněna mnohými odkazy na kvalitní četbu. Kladně hodnotím nápad, zápletku i zapojení ostatních postav do děje. Záporně hodnotím konec. Na mě byl poněkud strohý, jednoduchý a jednotvárný. Vadilo mi, že se od téměř poloviny knihy nedělo nic a najednou bum a konec. Dopadlo to dobře, přesně jak to v tomhle typu beletrie bývá, ale přesto si autorky mohli ušetřit protahování smutku a více zapracovat na té poslední radostné "wau" chvilce.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Listopadové knižní novinky (12. - 18.11.)

12.11.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Skrátka sa zamilujte v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených90x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených5x
v Knihotéce143x
v Chystám se číst71x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech1x