Skryté poklady přehled
Nora Roberts
V románu Skryté poklady nás autorka zavede do exotického světa starožitností a rozvine zde příběh, v němž se touha vlastnit změní ve smrtonosnou posedlost. 2. vydání
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skryté poklady. Přihlašte se a napište ho.
Kniha s romantikou, napětím, detektivní zápletkou, skrytými poklady a všetečnou rodinou i přáteli, která se dobře čte. Dora, resp. Isadora a pro svého otce zkráceně Izzy, byla skvělá. Ať již se svým zděděným talentem pro herectví, anebo smyslem pro humor. Sice s dějem a stoupajícím napětím se trošku vytrácel, ale s ohledem na situace, ve kterých se ocitla, se není čemu divit. Naopak Jedovi toho celkem dost chybělo, ale v novém podnájmu s takovou bytnou to nemohlo skončit jinak. Ideální četba na odreagování.
V ději této knihy snad nic nechybí. Je tu romantika, láska, rodina, přátelé. Obohatí čtenáře i z oblasti starožitnictví, aukcí a sběratelství. Dora je majitelkou starožitnického krámku a je to náplň a vášeň jejího dosavadního života. Do toho jí vstoupí nový podnájemník, sice trochu nerudný, ale charismatický Jed . I tady je ale nějaké "Ale". Dora s Jedem a se svými přáteli to "Ale" rozluští a odhalí. Závěr takovéhle knihy nemůže být jiný, jaký je.
Krásná čtivá kniha.
Kniha Skryté poklady v seznamech
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Po dlouhé době něco od této autorky a i když starší kousek, vůbec to nevadilo. Vše jak jsme u Nory zvyklí. Jsem spokojená a i tato oddychovka splnila svůj účel. Hlavně, že to není nic mystery, tento žánr mi od autorky nesedí.