Skryté zlo přehled

Skryté zlo
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347570/bmid_skryte-zlo-87s-347570.png 4 969 969

Emory Charbonneauová, dětská lékařka a maratonská běžkyně, zmizí na horské stezce v Severní Karolíně. Vydala se tam na trénink, ale také si chtěla uspořádat myšlenky a uvážit, zda má smysl udržovat manželství, které se rozpadá. Než policie začne po pohřešované pátrat, stopa dávno vychladla a horskou divočinu sevřela mlha a sněžení. Policie má podezření, že za zmizením Emory vězí právě její manžel. Strhující příběh, v němž nic není tak, jak se jeví, je nabitý nečekanými zvraty a prostoupený vášnivými emocemi. Vyprávění o lásce, zradě a volbě, kterou musí člověk učinit, aby přežil.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

Mean Streak, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skryté zlo. Přihlašte se a napište ho.

čef
19.12.2024 4 z 5

Na knize je vidět, že ji psala profesionálka se vším všudy, což není, vzhledem k neuvěřitelnému počtu knih, které napsala, asi nic zvláštního. Objevíme tedy všechny finty, které se běžně u současných kriminálních thrillerů používají, ať už je to stále ohrožená hrdinka, láska jako dělo, sex, nepodařený porod, zamotané vztahy, překvapivý vrah, stále vítězný hrdina atd. atp. Nějakou hloubku však nehledejme, raději přehlédněme spoustu podivností a pohádkových situací, a před spaním si trošinku počtěme, na víc tato kniha jistě nemá.

lejera
16.10.2024 4 z 5

Knihu mi doporučila a zapůjčila kamarádka, která četla tuto knihu již několikrát. Musím uznat, že jsem byla trochu skeptická, ale po zjištění, že by se mělo jednat o thriller a navíc hlavní hrdinka běhá jako já a děj se odehrává v horské oblasti, v přírodě, jsem se pro knihu nadchla a s chutí jsem se začetla. Kniha není zrovna čistokrevný thriller, ale je zde i romantická rovina příběhu, kupodivu přesně tohle spojení mi dokonale sedlo. Je to oddychovka, u které jsem si odpočinula, vypustila starosti všední reality a nechala se pohltit. Hodnotila bych 4,5 hvězdy, půl hvězdy strhávám za poměrně předvídatelnou zápletku a rozuzlení. Za mě kniha dokonale splnila účel.

MirkaPapaj
04.10.2024 5 z 5

Napínavé a velmi vzrušující. Top od autorky pro mě.

Knižní novinky (24. týden)

13.06.2021

Kniha Skryté zlo v seznamech