Skrz prázdnotu přehled

Skrz prázdnotu
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429874/bmid_skrz-prazdnotu-xLp-429874.jpeg 3 36 36

Z temnoty mě vyvede tvůj hlas. Je Štědrý den roku 2067. Troskami kosmické lodi, která se bezmocně vznáší v prázdnotě, zní Tichá noc. Na palubě se z umělého spánku probouzí kapitánka May — poslední přeživší z posádky vyslané na průzkumnou misi k Europě, měsíci Saturnu. Nikdo neví, že je naživu a že zásob ubývá. Mayino rozhodnutí zúčastnit se mise rozvrátilo její manželství s předním vědcem NASA — ten jediný ji však může zachránit. Když na Zemi konečně dorazí její zpráva, Mayin manžel neváhá a přispěchá jí na pomoc. Netuší ovšem, že ne všichni si její bezpečný návrat přejí. A co je snad ještě hrozivější — na lodi možná není sama. Skrz prázdnotu je vesmírný thriller, který potěší fanoušky románu Marťan nebo povídky „Příchozí“.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Host

Across the Void, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skrz prázdnotu. Přihlašte se a napište ho.

Belisima
29.12.2024 4 z 5

Me se to libilo. Napinave, jednoduche. Nelogicke, ale zato se to velmi dobre cetlo.

Carol1122
07.11.2024 4 z 5

Mělo to mouchy? Ano. Mělo to nějaké pasáže, které logicky úplně nedávaly smysl? Ano. Mělo to vtip, super postavy a skvělý potenciál na nový příběh z vesmíru? Ano.
Exkurze do vesmíru z pohledu astronautky May, která se potýká s přežitím na potápějící se vesmírné lodi a zabraňuje na dálku polorozbořené manželství má poměrně slibný příběh, super zápletky i zajímavý konec, který samozřejmě nechci v recenzi prozrazovat. Ačkoliv je román podobný Marťanovi a jiným podobným příběhům, knížka se četla skvěle a měla super postavy i vtipné pasáže a já ji s radostí doporučuji dále:)

Artep25
16.10.2023 4 z 5

Bylo to trochu přeplácané to je pravda ,ale četlo se to dobře .Nebyla tam hluchá místa a děj odsýpal svižně .Také si umím představit podle knihy natočený film ,jak už bylo v komentářích zmíněno .Celkem slušné scj-fi.

Knižní novinky (47. týden)

15.11.2020

Kniha Skrz prázdnotu v seznamech