Skutečné zločiny v Brně a okolí přehled
Ivana Žáková , Vilém Žák
Šokující milníky brněnské kriminální historie V samém srdci Moravy se odehrály případy, které otřásly i zkušenými kriminalisty. Vydejte se na cestu temných odhalení a poznejte hrůzné události z Brněnska! Čeká na vás řádění nevyléčitelného sadisty, absurdně kruté loupežné vraždy i případ matky, která si objednala smrt vlastního syna. Odhalíte osudy nenasytného sexuálního fantoma, kdysi nadějného boxera závislého na pervitinu nebo čtyřnásobného vraha původem z Ameriky. Brány do skutečného světa zločinu, kde je pravda děsivější než fikce, se otevírají... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skutečné zločiny v Brně a okolí. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je napsaná dobře a dobře se čte ale ty případy? To je opravdu strašné o tom číst, když člověk ví, že se to opravdu stalo. Nebývalo mi často z toho dobře a celkově jsem si řekla, že true crime pro mě nebude. Takže zkušenost dobrá a narazila jsem zrovna na perfektní knihu, ale už v tom nebudu pokračovat. A proč jsem si vybrala právě tuhle? Protože jsem z Brna, tak mě zajímalo co se tu vše stalo. 4,5*
Jako první co musím říct že to je napsáno strašně čtivé případy šou dlouhé tak akorad... taky jsme odpustila pár chyb již zmíněných... Byly tam případy u kterých mě mrazilo a u některých bych asi volila jiné tresty ale nejsem soudce v hlavě mi zůstal propad Šest zavražděných neviňátek vůbec jsem si nemohla představit jak toto mohl někdo utajit? No nemohla jsem na to přestat myslet takhle kniha stojí za přečtení :) některé případy jsem neznala některé ne jo a ještě tam byl případ o tom Američanovi o něm sem jen lehce slyšela tu se dověděla trochu vic knihu mohu jedině doporučit určitě se chystám na další
Kniha Skutečné zločiny v Brně a okolí v seznamech
Knihy z této edice jsou už sázkou na jistotu, jedna lepší než druhá a u této nebylo jinak. Potkáme se tu se spoustou ,,nových" a velmi zajímavých případů, které mi byly neznámé. Nicméně opět to není kniha pro slabší povahy, ne vždycky se to čte úplně lehce. Kniha je přehledná, naprosto mi vyhovovala délka kapitol a je moc hezky zpracovaná, pokud to tak mohu říct. Vřele doporučuji všem ,,milovníkům" zločinů.