Skye O´Malleyová přehled
Bertrice Small
![Skye O´Malleyová Skye O´Malleyová](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/149381/skye-o-malleyova-149381.jpg?v=1360332734)
Skye O'Malley série
1. díl >
Když královna Alžběta provdá dědičku trůnu Aidan St. Michel za bratra Skye O’Malleyové, známého hejska Conna, začne jejich vztah vzkvétat a oba konečně poznávají lásku. Pak ale spiklenci unesou Connovo štěstí a Aidan prodají do otroctví.
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1998 , Ikar (SK)Originální název:
Skye O'Malley, 1982
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skye O´Malleyová. Přihlašte se a napište ho.
![babiočka babiočka](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/164040/m_babiocka-Gxw.jpg?v=1540891610)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Ale jo, něco jako Angelika po anglicku ;-)
Děj má spád, je docela zajímavý a až na některé příliš podrobné popisy solidní odpočinková četba.
![PREBURDA PREBURDA](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/184454/m_preburda-6522ebff7a226.jpg?v=1696787455)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Oprášila jsem, po x letech, první knihu ze série o Skye. Poprvé jsem sérií četla a doslova hltala ve svých mlaďoučkých letech, kdy otázky erotiky byly všeobecně tabu a romatický příběh pro mladičkou dívku velmi poutavý. Dnes, po letech, se na knihu dívám úplně jinak, příběh o Skye je stále velmi čtivý, napínavý a krásný. A tak si kladu otázku. Jak to vlastně měla samotná autorka se svým osobním sexuálním životem? Není knihy a nebyla by to B.S., aby v nich nebylo zbytečně popsaných stránek sexem, někdy až brutálním a zvráceným. Knihy a příběhy jejich postav v nich, velmi čtivé.
Kniha Skye O´Malleyová v seznamech
v Mé knihovně | 132x |
1999 | ![]() |
2002 | ![]() |
2003 | ![]() |
2007 | ![]() |
2000 | ![]() |
Jestliže se mi kniha o Jasmíně líbila, tak ta o její babičce ji ještě předčila. Plná dobrodružství, intrik a sexu samozřejmě také, ale to je v dnešních knihách již běžné. Navíc o době a místech, do kterých je příběh zasazen, si nedělám žádné iluze.