Věčná láska přehled

Věčná láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140072/bmid_vecna-laska-42H-140072.jpg 4 128 128

Skye O'Malley série

Když královna Alžběta provdá dědičku panství Aidan St. Michel za bratra Skye O'Malleyové, známého hejska Conna, začne jejich vztah vzkvétat a oba konečně poznávají lásku. Pak ale spiklenci unesou Connovo štěstí a Aidan prodají do otroctví. A oba milenci musí prožít mnoho zrady, násilí, pomsty ale i radostí, překonat mnoho překážek, aby se nakonec opět spojili.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR) , Knižní klub

Love for all time, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věčná láska. Přihlašte se a napište ho.

mazlak
01.12.2022 5 z 5

Proč se nenechat alespoň chvíli vodit za nos a nezačíst se do tak fantastického příběhu. Je to tak hrozně nepravděpodobné, že je jasné že jde o nádhernou, erotikou nabitou, pohádku pro dospělé. Někteří čtou třeba ještě se zarděním ale právě proto tuto autorku obdivuji. Škoda, že už nás nepotěší další knihou.

Jája92
25.11.2020 5 z 5

Díky této knížce jsem zavzpomínala na mých náct, kdy jsem s uzarděním četla milostné scény. Od této knihy jsem očekávala děj naplněný erotikou, romantickými výlevy a dobrodružstvím s kapkou nebezpečí. To vše splnila. Ano, spoustu milostných scén bylo přitažené za vlasy. Nehledě na postavení žen v 16.stoleti, přesto jsem knihu brala jako nenáročnou četbu.

georginaa
24.10.2020 3 z 5

Tak jsem sáhla po trošce historické romantice o královně Alžbětě Tudorové, a jako pro pobavení to účel splnilo. Oba milenci musí čelit plno překážkám, ale to by nebyla červená knihovna, kdyby vše nedopadlo dobře.

Kniha Věčná láska v seznamech