Všechny sladké zítřky přehled
Bertrice Small
Skye O'Malley série
Odvážné krasavice s havraními vlasy a smaragdovýma očima. Skye se stává pěšcem v neúprosné válce mezi anglickou královnou Alžbětou a skotskou královnou Marií. Na příkaz Alžbětin se vdává za krutého Duc de Beaumont de Jaspre. Avšak dovídá se z Alžíru, že její muž ještě žije a odvážný útěk ji přivede k touze jejího srdce...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2006 , BaronetOriginální název:
All the sweet tomorrows, 1984
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechny sladké zítřky. Přihlašte se a napište ho.
Skvělá četba, Skye je má nejoblíbenější hrdinka od autorky. Ke knize se ráda vracím, jen mě nesmírně mrzí osud lorda Burkeho. Byl to můj nejoblíbenější manžel. Každopádně kniha se čte jedním dechem. Celá série je geniální.
Kniha Všechny sladké zítřky v seznamech
sex erotika historické romance
1999 | Otrokyně lásky |
2002 | Výchova lady Lucindy |
2003 | Extáze: Extáze / Spoutaný a odhodlaný / Temné touhy / Dámská rozkoš |
2007 | Divoká Jasmína |
2000 | Adora |
Nu, co k této knize a vůbec celé sérií napsat............příběh krásný, rozvíjející se, doslova bych řekla, vtáhne čtenáře do knihy. Představíte si vše, to autorka knih opravdu umí. Nevím, zda spisovatelka trpěla psychologickou poruchou nymfománie, poněvadž kniha přílišnými až nechutnými opakovanými vsuvkami sexu, hraničily až pornem v psané podobě. Celý krásný příběh o Skye mohl být o to krásnější a romantičnější i bez těchto neustále se opakujících popisů postelových orgií.