Skye O'Malleyová přehled
Bertrice Small
Skye O'Malley série
1. díl >
Hrdinka pochází z nižší irské šlechty a její rodina se živila pirátstvím. Stejně jako její četné sestry byla i ona brzy provdána za nemilovaného muže a jako velmi mladá se stala hlavou rodinného klanu. Vede pirátské lodi, je zajata a prožije část svého života v Alžírsku. Po návratu do Anglie vede samostatný, podnikavý život plný nebezpečí a vášně. Nezalekne se ani utkání s anglickou královnou a zvítězí i v této těžké životní zkušce.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1994 , Knižní klubOriginální název:
Skye O'Malley, 1982
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skye O'Malleyová. Přihlašte se a napište ho.
Ale jo, něco jako Angelika po anglicku ;-)
Děj má spád, je docela zajímavý a až na některé příliš podrobné popisy solidní odpočinková četba.
Oprášila jsem, po x letech, první knihu ze série o Skye. Poprvé jsem sérií četla a doslova hltala ve svých mlaďoučkých letech, kdy otázky erotiky byly všeobecně tabu a romatický příběh pro mladičkou dívku velmi poutavý. Dnes, po letech, se na knihu dívám úplně jinak, příběh o Skye je stále velmi čtivý, napínavý a krásný. A tak si kladu otázku. Jak to vlastně měla samotná autorka se svým osobním sexuálním životem? Není knihy a nebyla by to B.S., aby v nich nebylo zbytečně popsaných stránek sexem, někdy až brutálním a zvráceným. Knihy a příběhy jejich postav v nich, velmi čtivé.
Kniha Skye O'Malleyová v seznamech
sex erotika historické romance
1999 | Otrokyně lásky |
2002 | Výchova lady Lucindy |
2003 | Extáze: Extáze / Spoutaný a odhodlaný / Temné touhy / Dámská rozkoš |
2007 | Divoká Jasmína |
2000 | Adora |
Jestliže se mi kniha o Jasmíně líbila, tak ta o její babičce ji ještě předčila. Plná dobrodružství, intrik a sexu samozřejmě také, ale to je v dnešních knihách již běžné. Navíc o době a místech, do kterých je příběh zasazen, si nedělám žádné iluze.