Ako premôcť dračiu zúrivosť přehled
Cressida Cowell
![Ako premôcť dračiu zúrivosť Ako premôcť dračiu zúrivosť](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358385/bmid_ako-prem-ct-draciu-zurivost-2TH-358385.jpg?v=1539064754)
Škyťák Šelmovská Štika III. série
< 12. díl
Dvanásta časť príbehov slávneho vikinského hrdinu – udatného, chrabrého a múdreho Štikúta Strašného Šťukovca III. – je posledná kniha jeho nebezpečných dobrodružstiev a pamätí. Všetci si myslia, že je Štikút mŕtvy! Ten však leží v bezvedomí na kúsku pobrežia Hrdinovho konca pri ostrove Zajtra. Tam sa práve chystajú korunovať za kráľa Alvina Zradného. Ak sa ním stane, využije moc Dračieho drahokamu a naveky vyhladí všetky draky. Blíži sa deň Konečného boja medzi drakmi a ľuďmi. Podarí sa Štikútovi stať kráľom Západodivočiny a zachrániť draky? Už len jeden deň... posledný!... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2017 , Slovart (SK)Originální název:
How to Fight a Dragon´s Fury, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ako premôcť dračiu zúrivosť. Přihlašte se a napište ho.
![Nadynka Nadynka](https://www.databazeknih.cz/img/users/25_/253581/m_nadynka-65326fee124c3.png?v=1697804270)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Bylo to smutné, někdy poučné, ale hlavně to dobře dopadlo. Podle mě draci neexistují, ale někdo si to třeba doopravdy myslí.
Jinak moc hezká kniha.
![StateOliver StateOliver](https://www.databazeknih.cz/img/users/42_/426204/m_stateoliver-PFI.jpg?v=1691859196)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Podle mě je to nejlepší díl z celé série. Autorka si s tím určitě dala velkou práci. Díl je velmi zajímavý a zároveň drsný. Měl jsem u toho velké nervy, ale dopadlo to dobře. Konec je dojemný a na konci je dovětek, co se stane se Škyťákem a draky.
Kniha Ako premôcť dračiu zúrivosť v seznamech
v Mé knihovně | 13x |
2007 | ![]() |
2019 | ![]() |
2014 | ![]() |
2015 | ![]() |
2014 | ![]() |
Líbilo se mi, jak skončili Alvin a jeho matka.